Alles draait om verbinding

Ik heb echt de meest bijzondere werkplek die er is. En de meest confronterende, relativerende én dankbare baan. Bij Villa Pardoes komen gezinnen waarvan een kind ernstig, mogelijk levensbedreigend, ziek is een week lang genieten. Een onbezorgde tijd, ook voor broertjes, zusjes, ouders, opa’s, en oma’s. Even alles vergeten, genieten van elkaar en samen nieuwe herinneringen maken. Ik werk letterlijk tussen de vakantievierende gezinnen en dat is soms heftig, maar zeker altijd mooi. 

De functiebeschrijving fondsenwerver dekt de lading denk ik niet. Alles draait om verbindingen leggen, om relatiebeheer. Om sales eigenlijk. En daar komt mijn commerciële DNA heel goed bij van pas. Eerlijk gezegd krijg ik ook echt een kick als we iets voor elkaar boksen. Maar ik krijg een nog grotere kick als de samenwerking met bedrijven goed loopt. Dat is leuk en het tilt de Villa Pardoes week elk jaar naar een hoger plan. Het is mijn taak dat iedereen zich thuis voelt bij ons en dat begint met een ‘klik’. Die probeer ik altijd te maken, want als je elkaar mag en iets gunt, varen we er allemaal wel bij. Overigens is dat niet een kunstje wat je leert, je moet gewoon oprechte interesse hebben in elkaar en dicht bij jezelf blijven. 

Geen keiharde sales

Mijn baan draait niet om keiharde sales, maar commercieel denken is wel nodig. Je moet kansen zien en weten te benutten, maar ook prioriteiten kunnen stellen. Ondernemend zijn, maar ook secuur. Als je afspraken maakt, moet je ze nakomen. En daarbij eigenlijk altijd een extra stap zetten en meer dan doen je afgesproken hebt. Weet je wat het is? Bedrijven en particulieren doneren aan ons, je kunt niet anders dan daar heel integer mee omgaan. 

Glijden maar!

De villa bestaat uit twaalf geschakelde thema-huisjes, allemaal rondom een grote picknickplek. Kinderen kunnen er in een veilige en inspirerende omgeving spelen en ravotten. Binnen staat er een grote glijbaan naast de zandbak. Overigens vinden niet alleen de kinderen die glijbaan leuk. Elton is er ook vanaf gegaan. Ouders ontmoeten er lotgenoten, ze kunnen hun verhaal kwijt en ervaringen delen. En elke dag staan er vele vrijwilligers klaar om iedereen een onvergetelijke vakantiebeleving te geven. Zonder onze sponsoren zou dat allemaal niet mogelijk zijn! 

Steentje bijdragen?

De Heren van Werk geven een waardevolle LinkedIn training, de opbrengst gaat volledig naar Villa Pardoes. Je investeert €250,- voor deelname en draagt meteen een mooi steentje bij aan een onbezorgde vakantie voor een gezin met een ernstig ziek kind. We hopen je bij de training te zien! Maar je mag ook gewoon doneren natuurlijk 🙂 

https://starteenactie.voorvillapardoes.nl/actie/elton-backx