LinkedIn Training

10 miljoen Nederlanders hebben een LinkedIn-account en met een beroepsbevolking van 9,3 miljoen personen hebben we de hoogste participatiegraad ter wereld. Het is dan ook niet de vraag óf, maar vooral hoe je LinkedIn in kunt zetten om jouw doelen te bereiken en de markt te bewerken. Of het nu gaat om het vinden van een nieuwe baan, nieuwe klanten of nieuwe medewerkers. Wij helpen je door middel van een LinkedIn training.

Wat je ook wilt bereiken, onze expertise ligt op de drie belangrijkste vakgebieden: werkzoekenden, sales & marketing (verkoop en leadgeneratie) en HR.

LinkedIn cursussen

Met onze vier programma’s ‘Klanten’, ‘Medewerkers’, ‘Werk’ en ‘Marketing‘ leer je de ins & outs kennen. Makkelijk kiezen dus. Jouw vraag bepaalt de inhoud, de locatie, de duur en ook de investering. Neem contact met ons op voor een nadere kennismaking of offerte voor een LinkedIn training of LinkedIn workshop van onze LinkedIn coach bij uitstek; Elton Backx.

Open LinkedIn training

Al bekend met onze Open LinkedIn Training? Speciaal voor werkenden en werkzoekenden die op zoek zijn naar (ander) werk en voor zpp’ers op zoek naar klanten en opdrachten. Lees er meer over, meld je eenvoudig aan en leer hoe je LinkedIn voor je laat werken.

De slag van offline naar online
Van (sec) offline zichtbaarheid naar (volop) online zichtbaarheid. Een slag die we zonder de support van Elton niet hadden kunnen maken!
Theo Heldens & Rik Boots, Partners Expense Reduction Analysts
LinkedIn Training

LinkedIn training voor meer klanten

Meer klanten via LinkedIn

LinkedIn is voor bedrijven hét medium om nieuwe klanten te vinden.

Je gaat van een push naar een pullstrategie met social selling door een community te bouwen van prospects, klanten en ambassadeurs voor jouw bedrijf. Je brengt je huidige en potentiële klanten in kaart, gaat de verbinding aan en leert wat relevante en waardevolle content is. Want uiteindelijk gaat het erom dat de klanten jouw dienstverlening en meerwaarde kennen. Het inzetten van LinkedIn is de nieuwe manier van marketing van sales! LinkedIn coach Elton wijst je op alle ins & outs!

 • Maak je profiel aantrekkelijk voor prospects
 • Leer hoe je met een gratis LinkedIn abonnement zoekt naar potentiële klanten
 • Creëer in korte tijd een groot bereik (organisch en/of gepromoot)
 • Betrek jouw ambassadeurs, bestaande klanten of jouw medewerkers in het succesvol uitdragen van jouw bedrijf
 • Creëer ‘reason to follow’ content, plan en post slim
 • Breng je bedrijfspagina onder de aandacht en creëer een community
 • Mogelijkheden: strategiesessie, gastsprekersessie, inspiratiesessie, LinkedIn training, LinkedIn coaching (ook incompany), LinkedIn workshop
 • In een korte tijd je product of dienst bij je ideale klant onder de aandacht? Dan is LinkedIn Campaign Manager dé tool. Lees hier over ons programma ‘Marketing’

LinkedIn training: medewerkers zoeken

Zoek en vind nieuwe medewerkers

Vacatures invullen kan ook anders! Effectiever, efficiënter, pro-actiever en makkelijker.

Zeker in de huidige arbeidsmarkt is het van belang om de juiste professional aan je te binden, zelfs nog voordat hij of zij op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Echte social recruiters vinden en verbinden de (toekomstige) professionals door vacatures efficiënt onder de aandacht te brengen. Na deze LinkedIn training voor bedrijven heb je inzicht in het gebruik van LinkedIn voor netwerken en recruiten, heb je inzicht in de arbeidsmarkt en kun je proactief de markt bewerken. Employer branding is hier uiteraard een onderdeel van. Zó vind je jouw sollicitanten tegenwoordig!

 • Verken online de markt en verbind met interessante professionals
 • Nut de geavanceerde zoekfilters goed uit met je huidige account
 • Leer wat een premiumaccount voor jouw organisatie kan betekenen
 • Benader kandidaten proactief met de juiste boodschap
 • Zet jouw organisatie op de kaart met Employer Branding
 • Mogelijkheden: LinkedIn training, LinkedIn coaching, LinkedIn workshop (ook incompany)
 • Met gesponsorde berichten vacatures invullen? Brengt vacatures bij de (latent) werkzoekenden onder de aandacht. Lees hier over ons programma ‘Marketing’
Ondernemerscoaching

LinkedIn training: zoeken naar werk

Ik zoek werk

Op zoek naar ander werk? Wil je weten waarom LinkedIn inzetten bij het zoeken naar een baan werkt? En wil je proactief je eigen kansen creëren en gevonden worden door potentiële leidinggevenden en recruiters?

Er zijn veel (verborgen) vacatures en er zijn manieren om makkelijker een baan bij jouw droombedrijf te vinden. Tijdens deze training of coaching gaan we praktisch aan de slag om LinkedIn voor jou te laten werken. Na afloop weet je waarom je LinkedIn in moet zetten!

 • Vergroot je technische vindbaarheid
 • Maak je profiel onderscheidend en aantrekkelijk
 • Maak kwalitatieve, goede vacaturemeldingen aan
 • Vind en benader recruiters op de juiste manier
 • Vind potentiële werkgevers met een premium account
 • Beïnvloed je ambassadeurs positief online
 • Mogelijkheden: online of offline, coaching en training (ook incompany)
…op een andere manier leren kijken…
Door de professionele en inspirerende samenwerking met Elton hebben wij op een andere manier leren kijken naar ons bedrijf en ondervonden hoe social media, zoals LinkedIn, ons kan ondersteunen bij de groei van ons bedrijf.
Rob Brökling, Comminz
LinkedIn Training
Laat je coachen

Marketing

Gesponsorde berichten via LinkedIn Campaign Manager

Om in korte tijd bij de juiste doelgroep onder de aandacht komen is een gesponsord bericht in de tijdlijn op LinkedIn een uitstekend middel.

Het opzetten van een gerichte gepromote actie op LinkedIn heeft als doel leads te genereren of nieuwe collega’s te werven voor je organisatie. Nadat de marketeer de advertentie of het leadplan heeft vormgegeven kunnen wij aan de slag.

Je gaat met ons de campagne inrichten waarna deze wordt geactiveerd, gaat lopen en jij de resultaten kunt monitoren. Daarbij is het altijd mogelijk om de campagne aan te passen, bij te stellen of stop te zetten. Maar eerst inrichten! Hierbij word je gecoacht op een uitgewerkt campagneplan waarin de volgende stappen worden doorlopen:

 • De juiste advertentie-format voor het doel bepalen
 • Uitgewerkte target group instellen
 • A/B testen
 • Verwacht bereik afstemmen
 • Advertentiebudgetten instellen
 • Advertentie(s) opmaken en plaatsen
LinkedIn Training

Even voorstellen: LinkedIn coach Elton Backx

Zeg je LinkedIn, dan zeg je Elton! Hij is uiteraard zelf dagelijks volop actief op LinkedIn en is overtuigd van de bewezen mogelijkheden die het biedt. Maar hij geniet er ook van om zijn kennis te delen tijdens LinkedIn trainingen en LinkedIn coaching. Met zijn kennis en ervaring, én zijn bevlogenheid en trainingskills, weet hij te adviseren en inspireren bij het vinden van werk, bij sales en marketing en bij employer branding. LinkedIn kent voor hem geen geheimen. En voor jou ook niet meer na het volgen van één van zijn trainingen, workshops of LinkedIn coachsessies. Ben je nog niet met hem gelinkt? Maak dan snel een connectie, dan is de eerste stap al gezet!

LinkedIn training voor bedrijven

LinkedIn is voor bedrijven op meerdere vlakken een heel interessant medium om in te zetten. Voor zowel het zoeken en vinden van nieuwe medewerkers (employer branding) als het zoeken en vinden van nieuwe klanten. Tijdens de LinkedIn training voor bedrijven neemt LinkedIn coach Elton je mee in de mogelijkheden. Je leert hoe je proactief de markt voor zowel potentieel werkzoekenden als klanten kunt bewerken. De LinkedIn training voor bedrijven is praktisch ingericht, je gaat tijdens de training al aan de slag om jouw doelen te bereiken.

LinkedIn Training
Meer weten over LinkedIn:
Haal écht alles uit LinkedIn.

Meer weten over LinkedIn:

Stuur ons een mailtje:
info@deherenvanwerk.nl
Of bel / WhatsApp ons:
013 211 05 61