Ondernemerscoaching

Je eigen bedrijf starten of verder uitbouwen, aan de slag als interim professional: klinkt dat je als muziek in de oren? Ondernemerscoaching helpt je om stapsgewijs succesvoller te ondernemen. Meer doelgericht, meer bekendheid, meer klanten, meer omzet en plezier in jouw ondernemerschap.

Bij ons krijg je ruimte om te dromen, word je geconfronteerd met de realiteit, put je kennis en inspiratie uit onze eigen ondernemerservaring. We helpen je met jouw ondernemersplan, dat wèl inspireert. En natuurlijk maak je gebruik van ons uitgebreide netwerk!

Ondernemerscoaching

Werkwijze

In vijf stappen, zo’n 10 gesprekken, ga jij effectief, met succes en plezier ondernemen. Wil je eerst onderzoeken of ondernemen iets voor jou is, dat kan ook. Je hoeft niet alle stappen te doorlopen.

We gaan bij de start niet voor perfectie. Eerst zorgen dat jij je eerste klanten krijgt. Die geven energie, inkomen en zijn je ambassadeurs. Onderneem je al? Met onze methodiek bepaal je doelen en leg je je blinde vlekken bloot. We optimaliseren je LinkedIn en je online sales & marketing. In 3 tot 5 maanden heb jij zichtbaar effect. Eerder stopen we niet.

Het was best een drempeltje voor me.
Hulp vragen…Maar ik wist ook dat ik als ondernemer niet overal goed in kan en hoef te zijn. Door de coaching door De Heren Van Werk kwam ik erachter wat ik wel maar ook vooral niet moet blijven doen om mijn bedrijf te laten groeien.
Jenneke de Roij, Teksttelt
Ondernemerscoaching

Wat wij voor jou gaan betekenen

Het resultaat van ons werk is…werk. Eigenlijk leveren we je meer dan werk. Met wat je nu leert is kun jij in de toekomst succesvol en met plezier ondernemen. Je vergroot je zelfkennis als ondernemer en weet wat jij voor jouw klanten kunt betekenen. Je leert kansen op de markt te zien en te benutten. Je netwerk groeit doordat je on- en offline zichtbaar én vindbaar bent. Je zit zelfverzekerd aan tafel bij potentiële opdrachtgevers en weet klanten duurzaam aan je te binden. We overladen je met een dosis energie en plezier.

Wij halen alles uit de kast, zodat jij jouw ondernemerschap een nieuwe, frisse en vliegende (door)start kunt geven.

Ondernemerscoaching

Mogen we aan de slag?

Aan onze deskundigheid en enthousiasme hoef je niet te twijfelen. In onze ogen draait het om de juiste klik! In een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek kom je erachter of wij bij jou passen.

En als we je niet kunnen helpen, zeggen we dat eerlijk. Je krijgt altijd een advies van ons mee. Schroom dus niet om te bellen, whatsappen of mailen.

Even praktisch

Een intake is vrijblijvend en kosteloos. De investering voor de compleet vijf stappen bedraagt € 2.495 exclusief 21% btw. We maken graag een offerte op maat.

Jouw investering in onze ondernemerscoaching kun je in de administratie als starter opvoeren als ‘aanloopkosten’ of als je langer ondernemer bent als ‘advieskosten’. Hiermee wordt je investering in mindering gebracht op je fiscale winst. Netto een stuk voordeliger en aantrekkelijker lijkt ons.

Wij werken discreet en vertrouwelijk, de beroepsverenigingen en de AVG eisen dat ook. Maar wij noemen het gewoon ‘fatsoen’. Zo zit ook ons niet-goed-geld-terug-regeling in elkaar. Hebben wij onverhoopt ons werk niet goed gedaan, of bereik jij je doel eerder, dan geven wij geld terug.

We staan voor je klaar op werkdagen, in avonden en online ook in het weekend als het moet.

Ondernemerscoaching
Meer weten over ondernemerscoaching:
Contact

Meer weten over ondernemerscoaching:

Stuur Elton een mailtje:
elton@deherenvanwerk.nl
Of bel / WhatsApp ons:
06 - 20 78 84 50