Ondernemerscoaching

Sta je aan het begin van het ondernemerschap en wil je je eigen bedrijf opstarten? Als zzp’er aan de slag? Of als interimmer het ondernemerschap combineren met een parttimebaan? Als (beginnend) ondernemer ben je altijd op zoek naar klanten en omzet. Soms loopt het gewoon even niet lekker en weet je niet precies hoe je verder moet. Misschien wil je herpositioneren of ‘upscalen’. Wat jouw beginpunt ook is: ondernemerscoaching geeft je de antwoorden op de vraagstukken die jou bezighouden.

Bij ons krijg je ruimte om te dromen, word je geconfronteerd met de realiteit, put je kennis en inspiratie uit onze eigen ondernemerservaring. We helpen je met het bepalen en uitwerken van de positionering van je bedrijf, geven bruikbare handvatten voor je (online-)marketing & salesstrategie en adviseren je over allerlei praktische zaken.

In deze bizarre tijd maak je je misschien zorgen over je al bestaande bedrijf. Ons Back-on-Track programma helpt jou en je onderneming overeind te krijgen en te houden. Lees hier meer.

Ondernemerscoaching

Werkwijze

We hebben acht modules, van het analyseren van jouw behoeften en die van je klant tot de module over praktische en formele zaken. Samen kijken we welke jij nodig hebt om effectief, met succes en plezier te ondernemen.

Onze aanpak is uniek; twee coaches voor jou als ondernemer en je markt, theoretisch onderbouwd en altijd praktisch waar het kan. Als je start met ondernemerschap gaan we niet direct voor perfectie. We zorgen ervoor dat jij je eerste klant krijgt. Dat geeft energie, inkomen en ambassadeurs. Onderneem je al langer dan analyseren we waar het probleem zit. Met face-to-face gesprekken, een online leeromgeving en support op afstand bereik je in 3 tot 5 maanden zichtbaar en meetbaar effect. Eerder stoppen we niet.

Het was best een drempeltje voor me.
Hulp vragen…Maar ik wist ook dat ik als ondernemer niet overal goed in kan en hoef te zijn. Door de coaching door De Heren Van Werk kwam ik erachter wat ik wel maar ook vooral niet moet blijven doen om mijn bedrijf te laten groeien.
Jenneke de Roij, Teksttelt
Ondernemerscoaching

Wat wij voor jou gaan betekenen

Het resultaat van ons werk is…werk. En dan bedoelen we: werk voor jou. Met wat je nu leert, ga je in de toekomst succesvol en met plezier (verder) ondernemen, omdat:

  • Je weet waarom je (al dan niet hybride) wilt ondernemen.
  • Je weet hoe je je bedrijf het beste positioneert (met diverse businessmodellen bepaal je wat je aanbiedt en uitstraalt en voor welke doelgroep je dat doet).
  • Je weet hoe je klanten vindt en aan je bindt met marketing en sales (on- en offline).
  • Je weet met welke wet- en regelgeving je te maken hebt en je krijgt praktische handvatten over hoe je bijvoorbeeld je boekhouding en financiën kunt organiseren.
  • Daarbovenop overladen we je met een dosis plezier en energie en zijn we altijd bereid ons eigen netwerk voor jou in te zetten.

Kortom: wij halen alles uit de kast, zodat jij jouw ondernemerschap een nieuwe, frisse en vliegende (door)start kunt geven.

Ondernemerscoaching

Mogen we aan de slag?

Aan onze deskundigheid en enthousiasme hoef je niet te twijfelen. In onze ogen draait het om de juiste klik! In een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek kom je erachter of wij bij jou passen.

En als we je niet kunnen helpen, zeggen we dat eerlijk. Je krijgt altijd een advies van ons mee. Schroom dus niet om te bellen, whatsappen of mailen.

Even praktisch

Een intake is vrijblijvend en kosteloos. Ons complete ondernemersprogramma bestaat uit acht modules, maar de kans is groot dat jij niet alle stappen nodig hebt. Kort gezegd: het is altijd maatwerk.

Jouw investering in onze ondernemerscoaching kun je in de administratie als starter opvoeren als ‘aanloopkosten’ of als je langer ondernemer bent als ‘advieskosten’. Hiermee wordt je investering in mindering gebracht op je fiscale winst. Netto een stuk voordeliger en aantrekkelijker lijkt ons. De maximale prijs, voor alle acht modules, komt op € 2.595,-.

Wij werken discreet en vertrouwelijk, de beroepsverenigingen en de AVG eisen dat ook. Maar wij noemen het gewoon ‘fatsoen’. Zo zit ook ons niet-goed-geld-terug-regeling in elkaar. Hebben wij onverhoopt ons werk niet goed gedaan, of bereik jij je doel eerder, dan geven wij geld terug.

We staan voor je klaar op werkdagen, in de avonden en online ook in het weekend als het moet.

Ondernemerscoaching

Bekijk ons nieuwe Back-on-Track programma!

Soms gebeuren er dingen waar je een beetje (of misschien wel heel erg) van in paniek raakt. Natuurlijk weet je dat je als zelfstandig (interim) professional ondernemersrisico’s loopt…maar je kunt niet alles voorzien. De huidige werkelijkheid is zoiets. Het is voor iedereen een bizarre tijd, maar als ondernemer heb je misschien extra zorgen. Hou je je huidige opdrachten? Is er straks ook nog werk? Hoe zit het met lopende offertes of mogelijke klussen? Wankelt het?

Meer weten over ondernemerscoaching:
Contact

Meer weten over ondernemerscoaching:

Stuur Elton een mailtje:
elton@deherenvanwerk.nl
Of bel / WhatsApp ons:
06 - 20 78 84 50