Ondernemerscoaching

Sta je aan het begin van het ondernemerschap en wil je je eigen bedrijf opstarten? Als zzp’er aan de slag? Of als interimmer het ondernemerschap combineren met een parttimebaan? Als (beginnend) ondernemer ben je altijd op zoek naar klanten en omzet. Soms loopt het gewoon even niet lekker en weet je niet precies hoe je verder moet. Misschien wil je herpositioneren of ‘upscalen’. Wat jouw beginpunt ook is: Met hulp van je ondernemerscoach krijg je antwoorden op de vraagstukken die jou bezighouden.

Bij ons krijg je ruimte om te dromen, word je geconfronteerd met de realiteit, put je kennis en inspiratie uit onze eigen ondernemerservaring. We helpen je met het bepalen en uitwerken van de positionering van je bedrijf, geven bruikbare handvatten voor je (online-)marketing & salesstrategie en adviseren je over allerlei praktische zaken.

Ondernemerscoaching

Hoe wij te werk gaan als ondernemerscoach

We hebben zes modules, van het analyseren van jouw behoeften en die van je klant tot de module over praktische en formele zaken. Samen kijken we welke jij nodig hebt om effectief, met succes en plezier te ondernemen.

Onze aanpak is uniek; twee business coaches voor jou als ondernemer en je markt, theoretisch onderbouwd en altijd praktisch waar het kan. Als je start met ondernemerschap gaan we niet direct voor perfectie. We zorgen ervoor dat jij je eerste klant krijgt. Dat geeft energie, inkomen en ambassadeurs. Onderneem je al langer dan analyseren we waar het probleem zit. Met face-to-face gesprekken, een online leeromgeving en support op afstand bereik je in 3 tot 5 maanden zichtbaar en meetbaar effect. Eerder stoppen we niet.

Het was best een drempeltje voor me.
Hulp vragen…Maar ik wist ook dat ik als ondernemer niet overal goed in kan en hoef te zijn. Door de coaching door De Heren Van Werk kwam ik erachter wat ik wel maar ook vooral niet moet blijven doen om mijn bedrijf te laten groeien.
Jenneke de Roij, Teksttelt
Ondernemerscoaching

Wat business coaching voor jou gaan betekenen

Het resultaat van ons werk is…werk. En dan bedoelen we: werk voor jou. Met wat je nu leert, ga je in de toekomst succesvol en met plezier (verder) ondernemen, omdat:

  • Je weet waarom je (al dan niet hybride) wilt ondernemen.
  • Je weet hoe je je bedrijf het beste positioneert (met diverse businessmodellen bepaal je wat je aanbiedt en uitstraalt en voor welke doelgroep je dat doet).
  • Je weet hoe je klanten vindt en aan je bindt met marketing en sales (on- en offline).
  • Je weet met welke wet- en regelgeving je te maken hebt en je krijgt praktische handvatten over hoe je bijvoorbeeld je boekhouding en financiën kunt organiseren.
  • Daarbovenop overladen we je met een dosis plezier en energie en zijn we altijd bereid ons eigen netwerk voor jou in te zetten.

Kortom: wij halen alles uit de kast, zodat jij jouw ondernemerschap een nieuwe, frisse en vliegende (door)start kunt geven.

Ondernemerscoaching

Mogen we aan de slag? Twee ondernemerscoaches met ieder eigen expertises

Aan onze deskundigheid en enthousiasme hoef je niet te twijfelen. In onze ogen draait het om de juiste klik! In een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek kom je erachter of wij bij jou passen.

En als we je niet kunnen helpen, zeggen we dat eerlijk. Je krijgt altijd een advies van ons mee. Schroom dus niet om te bellen, whatsappen of mailen.

Onze ondernemerscoaching: Even praktisch

Een intake is vrijblijvend en kosteloos. Ons complete ondernemersprogramma bestaat uit zes modules, maar de kans is groot dat jij niet alle stappen nodig hebt. Kort gezegd: het is altijd maatwerk.

De investering in jouw zakelijke coach kun je in de administratie als starter opvoeren als ‘aanloopkosten’ of als je langer ondernemer bent als ‘advieskosten’. Hiermee wordt je investering in mindering gebracht op je fiscale winst. Netto een stuk voordeliger en aantrekkelijker lijkt ons. De investering voor alle zes modules begint vanaf € 2.585,- exclusief btw.

Wij werken discreet en vertrouwelijk, de beroepsverenigingen en de AVG eisen dat ook. Maar wij noemen het gewoon ‘fatsoen’. Zo zit ook ons niet-goed-geld-terug-regeling in elkaar. Hebben wij onverhoopt ons werk niet goed gedaan, of bereik jij je doel eerder, dan geven wij geld terug.

We staan voor je klaar op werkdagen, in de avonden en online ook in het weekend als het moet.

Ondernemerscoaching

Wat is een ondernemerscoach?

Business coach, ondernemerscoach of zakelijk coach. Het beestje kent verschillende namen. Maar wat is en doet een ondernemerscoach?

Of je nu een startende zzp’er of ondernemer bent of al jaren je eigen zaak hebt, een coach kan je op elke moment (hard) nodig hebben. Een business coach kijkt met jou naar jouw onderneming. Met twee paar ogen en vanaf een afstandje krijg je overzicht en inzicht. Je ziet wat er goed gaat, wat beter kan en waar je tegenaan loopt. Je bepaalt vervolgens doelen, stelt een plan op en gaat aan de slag. De coach is je klankbord om bijvoorbeeld je ideeën concreet te maken. Spiegelt en confronteert je in je eigen denken en doen. Zo begrijp jij jezelf meer als ondernemer zodat jij het beste uit jezelf haalt. Doen waar je goed in bent en wat te veel energie en tijd kost laat je aan anderen over, dat is de kunst. Je coach adviseert en helpt bij je stappen, de lastige keuzes en om orde op zaken te stellen. En dat gaat ook over die suffe administratie, belasting en financiën. In je proces kun jij stoom afblazen en weer helder worden in je hoofd. En als het even kan, heb je natuurlijk gierende lol en vier je kleine en grote successen!

En wat levert een ondernemerscoach jou op? Groei! Met focus, een plan, en energie bouw jij zelfverzekerd (verder) aan jouw succesvolle zzp-schap of onderneming. Om uiteindelijk je aantal klanten, je omzet en je plezier in het ondernemen te zien groeien.

Meer weten over ondernemerscoaching:
Contact

Meer weten over ondernemerscoaching:

Stuur ons een mailtje:
info@deherenvanwerk.nl
Of bel / WhatsApp ons:
013 211 05 61