Werkwijze

Zoals wij het zelf zeggen: Maurice is er voor het coachen van de persoon. Elton zorgt ervoor dat die persoon door de markt wordt ontdekt. En die combi is goud waard. Daar zijn we van overtuigd! En daarom durven we ook gerust te zeggen dat jij je geld terugkrijgt als je niet tevreden bent. Wij zijn transparant vanaf het eerste vrijblijvende intakegesprek, waarna je een offerte ontvangt. Uiteraard zit je dan nog steeds nergens aan vast. Gaan we met elkaar in zee? Mooi!

Van losse gesprekken tot een compleet programma (al dan niet op maat gemaakt): bij ons vind jij of vindt jouw medewerker wat op dit moment nodig is. Naast offline coaching kan iedereen met onze online portal ook nog eens vanaf elke plek en ieder moment aan zijn of haar loopbaan, ondernemerschap of persoonlijke ontwikkeling werken. En weet je wat ook lekker is? Wij zijn in de avonduren open!

Even concreet:

  • Wij geloven in blended learning, zodat je on- en offline leert en werkt aan jouw coachvraag.
  • Wij werken met hoogwaardige (loopbaan)testen, een interactieve applicatie voor beroepskeuze en een unieke vacaturebank.
  • We werken met bewezen coachtechnieken zoals NLP en systemisch coachen.
  • We geven praktische coaching om bijvoorbeeld meer uit LinkedIn te halen.
  • Buiten de gesprekken om mag je altijd even iets aan ons vragen of voorleggen. Online of offline met een heerlijk kopje koffie.
Werkwijze

Vakmanschap

Dat onze aanpak voor onze klanten wérkt komt omdat deze gebaseerd is op drie waardes. Raken, gunnen en verbinden vanuit vakmanschap

Wij nemen ons vakmanschap serieus: we volgen scholing, lezen vakliteratuur, zitten bovenop alle ontwikkelingen en reflecteren dagelijks op ons professioneel handelen. Vakmanschap gaat voor ons vooral over de liefde voor ons vak.

Raken, gunnen en verbinden

Raken en geraakt worden, daar draait het om. Wij willen mensen raken, dat is onze manier van werken. En we willen het resultaat raken. Maar we willen zelf ook geraakt worden. Een opdracht, de mensen voor wie we ons werk doen, moeten ons raken. Dát zorgt voor een succesvolle afloop. En als we dat realiseren, raakt ons dat. Altijd.

Vanuit ons hart gunnen we iedereen oprecht werk. We willen werken met mensen die ons het werk ook ‘gunnen’. Dat is de beste basis voor samenwerking. We gaan voor duurzame relaties met particulieren, ondernemers en werkgevers. We investeren in vertrouwen en in elkaar leren kennen. Daarom alleen al is het waard om elkaar vaker op te zoeken. Nu en in de toekomst, bij kleine of grote vragen.

Wij verbinden onze kennis, ervaring en ons netwerk aan jouw vraag. We willen goed zijn en halen alles uit de kast om goed werk te leveren. Van jou vragen we ook verbondenheid, betrokkenheid. We weten ook heel goed wat we niet kunnen en dan aarzelen we geen moment om een expert uit ons netwerk erbij te halen en je aan hem of haar te verbinden. In alle open- en eerlijkheid.

Werkwijze

Bij vakmanschap hoort kwaliteit. Wij zijn aangesloten bij beroepsverenigingen. Niet vanwege het stempeltje, maar om ons zelf af en toe te laten keuren en ons, met anderen uit het vak, te ontwikkelen.

Loopbaan NOLOC logo