Loopbaancoaching

Wat kan of wil ik eigenlijk? Hoe haal ik alles uit mijn baan? Hoe bereik ik wat ik wil? Of je nu young of senior professional bent, vragen die jij jezelf stelt omdat je niet meer fluitend naar je werk gaat of niet meer zeker bent van werk.

Met ons krijg je frisse inzichten over jezelf en ken je de kansen in je huidige baan of de arbeidsmarkt. En als je naar werk gaat zoeken, helpen wij bij het solliciteren, netwerken en profileren via LinkedIn. Dit zodat jij werk vindt en plezier haalt uit werk.

In deze bizarre tijd maak je je misschien zorgen over werk. Maak gebruik van het kosteloos Ontwikkeladvies. Als kort traject of onderdeel van een van onze loopbaanprogramma’s. Lees hier meer.

Loopbaancoaching

Werkwijze

Voor elke vraag een oplossing. Je kunt bij ons terecht voor een los gesprek tot aan een van onze programma’s. Twee coaches met elk een expertise. Online en offline.

Met individuele gesprekken, een online kennis- en testportal, LinkedIn-en sollicitatietraining, support tussendoor en onze tomeloze energie, krijg jij frisse inzichten over jouw kwaliteiten, drijfveren en interesses. Ken je de kansen op de arbeidsmarkt. Doe je kennis en inspiratie op voor het vinden van werk of het leuker maken van je eigen werk.

Persoonlijk en écht
De heren maken jouw traject persoonlijk. Ze gaan echt tot de kern om je te helpen bij jouw zoektocht. Een top combinatie!
Carmen Polderman, Rotterdam
Loopbaancoaching

Wat wij voor jou gaan betekenen?

Het resultaat van ons werk is…werk. Eigenlijk leveren wij je meer dan werk. Met wat je nu leert, is in de toekomst werk vinden een fluitje van een cent. Je weet wat jij uit werk wilt halen en wat jij als professional bijdraagt voor werkgevers. Je leert kansen te vinden op de arbeidsmarkt. Je netwerk groeit doordat je online zichtbaar én vindbaar bent. Je weet een krachtig cv en pakkende motivatie op te stellen om zelfverzekerd aan tafel zitten bij werkgevers.

Wij halen alles uit de kast, zodat jij jouw carrière een nieuwe, frisse en vliegende (door)start kunt geven.

Loopbaancoaching

Mogen we aan de slag?

Aan onze deskundigheid en enthousiasme hoef je niet te twijfelen. In onze ogen draait het om de juiste klik! In een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek kom je erachter of wij bij jou passen.

En als we je niet kunnen helpen, zeggen we dat eerlijk. Je krijgt altijd een advies van ons mee. Schroom dus niet om te bellen, whatsappen of mailen.

Even praktisch

Een intake is vrijblijvend en kosteloos. Een los gesprek of een programma op maat? We maken graag een offerte.

De investering voor een programma is inclusief 21% btw. Kosten voor coaching en training zijn voor particulieren belasting aftrekbaar met een drempel van € 250. Afhankelijk van je inkomen krijg je 30-50% van de kosten terug. Er verandert wel wat in 2020.

Wij werken discreet en vertrouwelijk, de beroepsverenigingen en de AVG eisen dat ook. Maar wij noemen het gewoon ‘fatsoen’. Zo zit ook ons niet-goed-geld-terug-regeling in elkaar. Hebben wij onverhoopt ons werk niet goed gedaan, of bereik jij je doel eerder, dan geven wij geld terug.

We staan voor je klaar op werkdagen, in avonden en online ook in het weekend als het moet.

Gratis ontwikkeladvies

Geraakt door de gevolgen van de Corona-crisis? Voor jou als (niet) werkende, flexwerker, zzp’er of zelfstandig ondernemer is er vanaf 1 augustus de mogelijkheid kosteloos een eerste stap te zetten in je (her)oriëntatie in en naar werk. Dit met het Ontwikkeladvies gefinancierd door de overheid ter verzachting van de gevolgen van de huidige crisis.

Loopbaancoaching
Meer weten over Loopbaancoaching?
Nieuwsgierig?

Meer weten over Loopbaancoaching?

Stuur Maurice een mailtje:
maurice@deherenvanwerk.nl
Of bel / WhatsApp ons:
06 - 14 27 60 88