Diensten

Goed werkgeverschap is meer dan op tijd salaris betalen en zorgen voor goede werkomstandigheden. Het is zorgen voor blije, competente en productieve medewerkers. En dat werkt aanstekelijk. Het zorgt voor goede employer branding.

Wij helpen curatief en preventief bij loopbaanvraagstukken, professionele ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid van mensen. Dit door coaching en training in werk, loopbaancoaching en re-integratie. En neem je toch afscheid van een medewerker dan coachen we hem of haar naar werk. Voor werkgevers hebben wij zes diensten. Die vind je hieronder.

 1. Loopbaancoaching
  Met een duurzame volgende stap

  Loopbaancoaching

  Geef een medewerker die, om wat voor reden ook, niet meer op zijn of haar plek zit de begeleiding die hij of zij verdient. Resultaatgerichte en onafhankelijke loopbaancoaching bij de oriëntatie op een volgende loopbaanstap, een functie intern of de weg naar een nieuwe werkgever.

  Lees meer
 2. Outplacement
  Met werk als resultaat

  Outplacement

  De organisatie en de medewerker nemen afscheid van elkaar. Om wat voor reden dan ook. Resultaatgerichte, professionele begeleiding naar buiten, met oog voor beide partijen, beperkt de gevolgen voor medewerker en werkgever enorm. Met outplacement coaching helpen we je graag.

  Lees meer
 3. Re-integratie
  Met aandacht voor medewerker en dossier

  Re-integratie

  Met alle verplichtingen vanuit de Wet Verbetering Poortwachter die jullie als werkgever en de medewerker hebben, ontzorgen wij beide vanaf de eerste ziektedag tot en met de WIA-keuring. Dit kan zijn binnen spoor 1 (intern) of spoor 2 (extern).

  Lees meer
 4. LinkedIn Training
  Echt alles uit LinkedIn halen?

  LinkedIn Training

  Het is niet de vraag of, maar vooral hoe je LinkedIn inzet om je doelen te bereiken. Bij het vinden van werk, je eerste klant bij de start als zzp’er of nieuwe klanten en medewerkers als organisatie. Dát is onze expertise.

  Lees meer
 5. Individuele coach
  Met bewustzijn ontwikkelen

  Individuele coach

  Coaching maakt medewerkers zelfbewuster, zelfstandiger en meer zichzelf in het werk. Persoonlijk leiderschap, effectiviteit en competenties ontwikkelen hierdoor. Met hogere productiviteit, betere prestaties en plezier in werk als resultaat.

  Lees meer
 6. Workshops
  Met praktische insteek

  Workshops

  Het vergroten van de inzetbaarheid van medewerkers, hen leren ander werk te vinden of zich als professional en trotse medewerker van de organisatie te profileren op LinkedIn. Onze workshops helpen mensen kennis op te doen en deze ‘on the spot’ in actie om te zetten.

  Lees meer
 7. Interim
  Met professionele inzet

  Interim

  Organisatie-ontwikkelingen, capaciteitstekort of verzuim kunnen reden zijn om rap expertise in te willen vliegen van bijvoorbeeld een loopbaancoach of mobiliteitsadviseur. Dat kunnen wij voor jou betekenen.

  Lees meer
 8. Onze programma’s met STAP-budget
  Onze programma’s met STAP budget

  Onze programma’s met STAP-budget

  Met de STAP-subsidie kun jij (nog) meer regie nemen in je ontwikkeling, loopbaan of ondernemerschap. Zo blijf je je ontwikkelen en duurzaam inzetbaar voor je werkgever of je eigen onderneming. Versterk jij gelijk je positie op de (arbeids)markt om op elk moment werk te vinden. En daar helpen wij graag bij met een van onze drie STAP-programma’s! Helemaal gratis en voor niets (of bijna, net wat jij kiest).

  Lees meer