Workshops

Welk beroep past nou echt bij mij? Hoe laat ik LinkedIn voor mij werken? Hoe word ik opgemerkt tussen alle andere professionals? In onze workshops leer je in kleine groepen in twee dagdelen tijd grote stappen te zetten en ga je met een bulk aan kennis, energie en inspiratie naar huis.

Je krijgt volop individuele aandacht van ons als trainer en doet inspiratie op door de uitwisseling met de groep. Bijkomend voordeel is dat je in één klap je netwerk vergroot.

Loopbaanworkshop

Wil je ontdekken wat je echt wilt in werk? Wil je weer fluitend naar je werk gaan? Misschien heb je ideeën, maar heb je het nog niet scherp of zoek je bevestiging. En dan is het nog best lastig om overtuigend aan anderen te vertellen wat jij te bieden hebt. En je moet je ook nog zien te onderscheiden op de arbeidsmarkt en weten waar je die droombaan vindt. Om vervolgens aan tafel te komen bij die werkgever.

Je ontdekt wat voor werk bij jouw kwaliteiten, drijfveren en interesses past. Om vervolgens te leren effectief mogelijkheden en kansen te vinden bij organisaties waar jij wilt werken. Tot slot leer je krachtig te solliciteren, opgemerkt te worden door en zelfverzekerd aan tafel te komen bij werkgevers.

Dit alles door inzet van een loopbaantestpakket, onze online loopbaanportal, oefeningen in de groep en het delen van de fijne kneepjes van werk vinden.

Goud!
Maurice en Elton zijn authentiek en deskundig. Dit aangevuld met humor: een gouden combinatie.
Brenda Docter, voormalig Senior Beleidsadviseur HR, Erasmus Universiteit Rotterdam
Workshops

LinkedIn workshop

Laat LinkedIn voor jou werken! Wil je gevonden worden door potentiële werkgevers, opdrachtgevers, klanten of relevante vakbroeders? Wil je minder afhankelijk zijn van de online aangeboden vacatures. Dan is deze LinkedIn workshop echt iets voor jou!

Je leert alle (nieuwe) mogelijkheden van dit mooie zakelijke platform kennen. En geloof ons: dat zijn er meer dan je denkt! Je creëert een technisch goed vindbaar profiel en ontdekt hoe je de markt kunt verkennen én bewerken in je zoektocht naar een baan of opdrachtgevers.

Je kunt LinkedIn voor je laten werken als je je profiel optimaliseert, de inhoud actualiseert en alles technisch goed inricht. In deze workshop leer je echt alle instellingsmogelijkheden, knoppen en functionaliteiten kennen. En je leert hoe je effectieve berichten post, je netwerk on the spot benut en uitbouwt met waardevolle contacten. LinkedIn heeft straks geen geheimen meer voor jou!

Workshops

Personal Branding

Wil je opgemerkt worden door je werkgever, potentiële opdrachtgevers of collega’s uit het vak? Hoe bereik je je ambitie met concurrentie van al die professionals die in dezelfde vijver vissen? Hoe verwerf je werk als zzp’er? Juist, door jezelf overtuigend onder de aandacht te brengen bij mensen door wie jij opgemerkt wilt worden. Maar ja, dat is makkelijker gezegd dan effectief gedaan.

Dan is het zaak om je toegevoegde waarde te kennen, je te profileren en te presenteren. In deze workshop leer je denken als een merk; bepaal je jouw markt en marketing. Dit zodat jij de juiste mensen vindt en leert kennen. Jij gevonden en vooral opgemerkt wordt.

Je raakt geïnspireerd en doet kennis op via onze online portal. Maar ook van de uitwisseling in de groep. Je gaat aan de slag met een plan om jouw imago en je netwerk te vergroten en te benutten.

Mogen we aan de slag?

Aan onze deskundigheid en enthousiasme hoef je niet te twijfelen. In onze ogen draait het om de juiste klik! In contact met ons kom je er snel achter of wij en onze workshops bij jou passen.

En als we je niet kunnen helpen, zeggen we dat eerlijk. Je krijgt altijd een advies van ons mee. Schroom dus niet om te bellen, whatsappen of mailen.

Workshops

Even praktisch

De investering per persoon voor een (online) LinkedIn of Personal Branding workshop bedraagt voor particulieren  € 165, voor ondernemers (zzp’ers) € 195 en voor of via werkgevers € 295. Een investering voor een  loopbaanworkshop als particulier bedraagt € 395.

De investering is voor particulieren inclusief 21% btw, voor ondernemers en (via) werkgevers exclusief. Kosten voor coaching en training zijn voor particulieren belasting aftrekbaar met een drempel van € 250. Afhankelijk van je inkomen krijg je 30-50% van de kosten terug. Er verandert wel wat in 2022.

Neem jij iemand mee?  Dan heb je korting! Interesse om deze workshop als werkgever aan te bieden? Lees meer op onze zakelijke pagina.

Wij werken discreet en vertrouwelijk, de beroepsverenigingen en de AVG eisen dat ook. Maar wij noemen het gewoon ‘fatsoen’. Zo zit ook ons niet-goed-geld-terug-regeling in elkaar. Hebben wij onverhoopt ons werk niet goed gedaan, dan geven wij geld terug.

Workshops
Meer weten over onze workshops:
Contact

Meer weten over onze workshops:

Stuur ons een mailtje:
info@deherenvanwerk.nl
Of bel / WhatsApp ons:
013 211 05 61