Diensten

We willen allemaal fluitend naar ons werk. En dat lukt zeker als je het er naar je zin hebt. Maar misschien heb jij geen werk, ben je niet echt een ster in wat je nu doet of wil je liever een ander pad op.

Wij halen alles uit de kast om jou te helpen om werk te vinden, er goed in te zijn en plezier uit te halen of te (gaan) ondernemen. Je kunt kiezen uit zes diensten, die vind je hieronder. Kun je niet vinden wat je zoekt? Dan maken wij het op maat!

 1. Loopbaanbegeleiding
  Wat wil ik nou (echt)?

  Loopbaanbegeleiding

  Wil je meer uit je werk halen? Ontdekken wat je echt wilt? Een andere baan vinden? Geen zorgen. Samen met ons kom je waar je wilt zijn.

  Lees meer
 2. Outplacementtraject
  Begeleiding naar een nieuwe baan

  Outplacementtraject

  Naderend ontslag en snel weer aan het werk? Of kies je ervoor om echt te doen wat je altijd al wilde? Wij helpen je stap voor stap op weg naar je nieuwe (loop)baan.

  Lees meer
 3. Ondernemerscoaching
  Zelf ondernemen?

  Ondernemerscoaching

  Als zzp’er aan de slag? Je ondernemerschap een duw in de juiste richting geven? Laat je rem los en gun jezelf coaching. Ja, jij zelfstandig professional.

  Lees meer
 4. LinkedIn Training
  Echt alles uit LinkedIn halen?

  LinkedIn Training

  Het is niet de vraag of, maar vooral hoe je LinkedIn inzet om je doelen te bereiken. Bij het vinden van werk, je eerste klant bij de start als zzp’er of nieuwe klanten en medewerkers als organisatie. Dát is onze expertise.

  Lees meer
 5. Coaching in werk
  Kan het beter in werk?

  Coaching in werk

  Wil jij je kwaliteiten ontwikkelen of juist nieuwe aanboren? Wil je meer persoonlijk leiderschap? Wil je succesvol zijn in je (nieuwe) baan? Gun je zelf coaching in werk.

  Lees meer
 6. Workshops
  Aan de slag met een groep?

  Workshops

  Welk beroep past nou echt bij mij? Hoe laat ik LinkedIn voor mij werken? Hoe word ik opgemerkt tussen alle andere professionals? Kies uit onze workshops speciaal voor particulieren.

  Lees meer