Over ons

Wij zijn met trots De Heren Van Werk. Wij maken loopbaan- en ondernemerscoaching vanzelfsprekend voor particulieren en bedrijven, betaalbaar en helder. Dit doen we inmiddels niet meer alleen, maar met een team van loopbaanprofessionals. Allemaal vakidioten, ieder met eigen specialisaties.

We werken vanuit drie diepgewortelde kernwaarden: raken, gunnen en verbinden vanuit vakmanschap. Hierdoor krijgen mensen zelf het heft in handen van hun loopbaan, ondernemerschap en ontwikkeling. En werkgevers krijgen medewerkers die duurzaam inzetbaar zijn.

Ik vreet carrières.
Niets mooiers dan te horen waar mensen vandaan komen, waar ze nu zijn en waarnaar zij op weg gaan.
Maurice
Over ons

Elton over Maurice

Maurice stelt vragen die niet iedereen stelt. Zijn kritische blik en heerlijke luchtigheid wisselen elkaar af. Hij deelt zijn gedachten, kwetsbaarheden, successen en levenslessen. Alles om bij jou je eigen wijsheid, oplossing en energie naar boven te halen.

Hij helpt je met zijn bevlogenheid op het juiste pad, is oprecht geïnteresseerd in carrières en levens van anderen. Zoals Maurice zelf zegt: ‘ik ben zelf alles geweest wat ik niet wilde zijn, maar moest het zijn om te worden wie ik nu ben’.

Hoe dan ook, niets menselijks is hem vreemd. Maurice leert ook elke dag weer. Hij pakt zichzelf zo nu en dan aan om lastige thema’s in werk of privé aan te pakken. Maurice geniet als hij mensen op hun pad kan helpen, als hij mensen en werkgevers kan verbinden. Hij gunt het je echt en hij heeft door zijn unieke manier van werken en ‘zijn’, al veel bedrijven en particulieren geholpen.

LinkedIn is goud.
Mensen verbinden aan een nieuwe werkgever of succesvol ondernemen, en daaraan bijdragen is waarvoor ik het doe.
Elton
Over ons

Maurice over Elton

Elton is LinkedIn. Elton is arbeidsmarkt. Hij helpt mensen anders te kijken naar de arbeidsmarkt en de kracht van LinkedIn. Hij helpt je niet alleen gevonden te worden door werkgevers of opdrachtgevers, maar geeft je ook het duwtje om het lef te hebben mensen te benaderen.

Elton is betrokken en dat toont hij door te kijken naar wat je nodig hebt. Hij zorgt ervoor dat je linksom of rechtsom bij jouw doel komt. Elton is duidelijk, kritisch als het nodig is, bevlogen en inhoudelijk sterk. Maar er is bij hem ook ruimte om te lachen.

Elton wil verbindingen maken, online en offline. Hij is dagelijks volop actief op LinkedIn en loopt over van enthousiasme over de bewezen mogelijkheden die het biedt. Hij zet zijn kennis en ervaring in om een diversiteit van mensen en werkgevers in tal van branches te adviseren bij het vinden van werk, bij sales- en marketing en bij employer branding. Dat is voor hem genieten.

Waarom zou je kiezen voor De Heren Van Werk?

  • Twee coaches weet meer dan een. Ieder onze eigen expertise. Opgeteld 28 jaar ervaring.
  • Snel schakelen als je wilt. Welkom in de avonduren. Online en offline support. Een duurzame relatie, nu en in de toekomst.
  • Een groot netwerk om jou ergens aan tafel te krijgen. Om inspiratie op te doen. Om extra expertise in huis te krijgen.
Sylvia

Sylvia

Vlijmscherp én liefdevol coacht Sylvia internationale (Engelssprekende) professionals. Sylvia is ook trainer, assessmentacteur en personal branding- en communicatie-expert.

Joost

Joost

Deze expert coacht werkgevers en -nemers vanaf de 1e ziektedag tot en met de WIA-keuring. Ga voor een zorgeloze uitvoering met deze casemanager 1e spoor en adviseur 2e spoor.

Carola

Carola

Werkplezier en veerkracht in je loopbaan? Carola is loopbaan-, veerkracht- en stress & burn-out coach. Zij begeleidt je met tomeloze energie, geduld en rake vragen in je ontwikkeling of loopbaan.

Thijs

Thijs

Werkgeluk en werkplezier in jouw baan? Thijs is een ware ‘job crafter’. Als loopbaan- en outplacementcoach deelt Thijs zijn kennis van de zorg én zijn netwerk graag!

Wil

Wil

45+ (of jonger) en op zoek naar werk? Dan is Wil de go-to-expert! Deze pragmatische adviseur en coach voor mobiliteit, loopbaan- en outplacement gaat met jou de arbeidsmarkt op.

Anja

Anja

Stress, burn-out, complexe re-integratie? Anja is een realistische, zelfstandige loopbaan- en outplacementcoach met een scherp oog voor mens en arbeidsmarkt.

Onze klanten

Een greep uit onze opdrachtgevers

Naast particulieren werkzaam in verschillende sectoren, werken wij voor een groeiend aantal organisaties. Of je nu een overheidsorganisatie bent of mkb’er, zzp’er of multinational, we werken graag met je samen. We zijn er trots op dat er vaak een duurzame samenwerking ontstaat.

Station 88
Tilburg University
Van Haren
Zwijsen
AVZ
Breda University
CM.com
De Hypotheker
Elisabeth Tweesteden Ziekenhuis
Gemeente Tilburg
Chemelot Innovation and Learnings Labs
Erasmus University Rotterdam
NS
SGS Search