Over ons

Wij zijn met trots De Heren Van Werk. Elton en Maurice waagden in 2019 de sprong: ze startten samen De Heren Van Werk. Inmiddels is deze samenwerking uitgebreid met een team van coaches. Allemaal vakidioten, ieder met eigen specialisaties.

Wij laten professionals zich verwonderen over de mogelijkheden. Dat is onze missie. Hoe we dat doen? Daar hebben we een heldere visie op: we geven mensen meer inzicht in zichzelf én de markt, daardoor maken ze bewustere keuzes en ondernemen ze de juiste acties.

Hierbij werken we vanuit drie diepgewortelde kernwaarden: raken, gunnen en verbinden vanuit vakmanschap. Hierdoor krijgen mensen zelf het heft in handen van hun loopbaan, ondernemerschap en ontwikkeling. En werkgevers krijgen medewerkers die duurzaam inzetbaar zijn.

Over ons

Ons team

Wat enkele jaren geleden begon met twee heren is inmiddels gegroeid tot een team van 17 zelfstandige coaches en een secretariaat.

Zoals wij het zelf zeggen: De Heren Van Werk coacht je als mens én zorgt ervoor dat je als professional door de markt wordt ontdekt. Of je nu medewerker, (toekomstig) zzp’er of ondernemer bent.

Dit met de specialismen die ons team in huis heeft; loopbaan, re-integratie, stress- en burn-out, persoonlijke coaching, ondernemerschap en LinkedIn. Hieronder stellen we graag enkele van onze teamleden voor.

Sylvia

Sylvia

Vlijmscherp én liefdevol coacht Sylvia internationale (Engelssprekende) professionals. Sylvia is ook trainer, assessmentacteur en personal branding- en communicatie-expert.

Joost

Joost

Deze expert coacht werkgevers en -nemers vanaf de 1e ziektedag tot en met de WIA-keuring. Ga voor een zorgeloze uitvoering met deze casemanager 1e spoor en adviseur 2e spoor.

Carola

Carola

Werkplezier en veerkracht in je loopbaan? Carola is loopbaan-, veerkracht- en stress & burn-out coach. Zij begeleidt je met tomeloze energie, geduld en rake vragen in je ontwikkeling of loopbaan.

Thijs

Thijs

Werkgeluk en werkplezier in jouw baan? Thijs is een ware ‘job crafter’. Als loopbaan- en outplacementcoach deelt Thijs zijn kennis van de zorg én zijn netwerk graag!

Wil

Wil

45+ (of jonger) en op zoek naar werk? Dan is Wil de go-to-expert! Deze pragmatische adviseur en coach voor mobiliteit, loopbaan- en outplacement gaat met jou de arbeidsmarkt op.

Anja

Anja

Stress, burn-out, complexe re-integratie? Anja is een realistische, zelfstandige loopbaan- en outplacementcoach met een scherp oog voor mens en arbeidsmarkt.

Waarom zou je kiezen voor De Heren Van Werk?

  • Een team van coaches weet meer dan één. Ieder heeft een eigen expertise en samen helpen we je verder.
  • Snel schakelen als je wilt. Online en offline support. Een duurzame relatie, nu en in de toekomst.
  • Een groot netwerk om jou ergens aan tafel te krijgen. Om inspiratie op te doen. Om extra expertise in huis te krijgen.
Onze klanten

Een greep uit onze opdrachtgevers

Naast particulieren en zzp’ers werkzaam in verschillende sectoren, werken wij voor een groeiend aantal organisaties. Of je nu een overheidsorganisatie bent of mkb’er, zzp’er of multinational, we werken graag met je samen. We zijn er trots op dat er vaak een duurzame samenwerking ontstaat.

Station 88
Tilburg University
Van Haren
Zwijsen
AVZ
Breda University
CM.com
De Hypotheker
Elisabeth Tweesteden Ziekenhuis
Gemeente Tilburg
Chemelot Innovation and Learnings Labs
Erasmus University Rotterdam
NS
SGS Search

Onze samenwerkingspartner

Mensen gelukkiger en succesvoller maken. Medewerkers en teams bewust maken om het nog beter te gaan doen. Jezelf en elkaar echt horen en zien zodat ‘de kwartjes’ vallen. Dat is wat Jawel doet: Leiderschap, teamontwikkeling en cultuurverandering.

Neem een kijkje op de site van Jawel.nu