Back on Track!

Soms gebeuren er dingen waar je een beetje (of misschien wel heel erg) van in paniek raakt. Natuurlijk weet je dat je als zelfstandig (interim) professional ondernemersrisico’s loopt…maar je kunt niet alles voorzien. De huidige werkelijkheid is zoiets. Het is voor iedereen een bizarre tijd, maar als ondernemer heb je misschien extra zorgen. Hou je je huidige opdrachten? Is er straks ook nog werk? Hoe zit het met lopende offertes of mogelijke klussen? Wankelt het?

Het kan voelen alsof je op je rug terecht bent gekomen en dat je alsmaar aan het spartelen bent om weer rechtop te komen. Je doet je best, maar je komt niet verder. Herken jij jezelf in de tor? Dan helpt dit Back on Track-programma. Het maakt duidelijk waar jouw paniek nou echt over gaat. Het maakt duidelijk wat je nodig hebt en zelf kunt doen om jezelf (en daarmee ook je onderneming) weer overeind te krijgen. Om je paniek om te buigen naar doelen en acties. Zodat je je energie niet meer hoeft te stoppen in het spartelen en je opgelucht weer verder kunt lopen. Net als die tor.

Back on Track!

Werkwijze

Back on Track bestaat uit 3 stappen:

  1. Een intake van 30 minuten. Samen met Maurice ontrafel je online waar jouw paniek nu écht over gaat. Als sparrend leg je de focus op waar je wel invloed op hebt en ga je (weer) rationeel naar de situatie kijken.
  2. Een individuele online sessie van 90 minuten. Nu ga je de paniek omzetten in doelen en acties. Je komt erachter of en zo ja welke support je nodig hebt. Wat kun jij nu doen om jouw business draaiende te houden? Hoe kun je je klanten juist nu helpen? Hoe vind je nieuwe klanten? Hoe kun jij deze periode gebruiken om te zaaien, zodat je later kunt oogsten.
  3. Een online groepstraining van 3 uur. Nu je weet wat jouw doelen en acties zijn, gaat Elton je helpen om jouw zichtbaarheid en vindbaarheid op LinkedIn te vergroten. We nemen de beste zoek-strategieën naar potentiële klanten en opdrachten door en geven alles een boost via het premium account Sales Navigator.
Het was best een drempeltje voor me.
Hulp vragen…Maar ik wist ook dat ik als ondernemer niet overal goed in kan en hoef te zijn. Door de coaching door De Heren Van Werk kwam ik erachter wat ik wel maar ook vooral niet moet blijven doen om mijn bedrijf te laten groeien.
Jenneke de Roij, Teksttelt
Back on Track!

Wat wij voor jou gaan betekenen

Het resultaat van ons werk is…werk. Eigenlijk leveren we je meer dan werk. Zeker nu kan het luchten van je hart, een aandachtig luisterend oor en het gebruiken van jouw boerenverstand ervoor zorgen dat je uit de ‘spartelstand’ komt. De paniek verdwijnt en de actie verschijnt. Daar geloven wij in!

En het mooie is dat je het geleerde ook in de toekomst kunt blijven gebruiken. Om succesvoller en met meer plezier te ondernemen. Je leert je tijd nuttig en efficiënter te besteden voor bijvoorbeeld je marketing, relatiebeheer en productontwikkeling. En je gaat meer kansen op de markt zien én benutten. Lang nadat je ‘Back on track’ bent, blijf je putten uit je bestaande netwerk, door nog zichtbaarder én vindbaarder te zijn.

Kortom: wij halen alles uit de kast, zodat jij op je pootjes terecht komt en je je weg weer kunt vervolgen … net als de tor.

Back on Track!

Mogen we aan de slag?

Aan onze deskundigheid en enthousiasme hoef je niet te twijfelen. In onze ogen draait het om de juiste klik! Bel ons voor een korte, vrijblijvende kennismaking. Zo kom je erachter of wij bij jou passen.

En als we je niet kunnen helpen, zeggen we dat eerlijk. Je krijgt altijd een advies van ons mee. Schroom dus niet om te bellen, whatsappen of mailen.

Even praktisch

De investering voor dit Back-on-track programma bedraagt € 250 exclusief 21% btw. Je kunt elke werkdag van de week starten en voor stap 3 van het programma staan data in de komende periode gepland.

Wij werken discreet en vertrouwelijk, de beroepsverenigingen en de AVG eisen dat ook. Maar wij noemen het gewoon ‘fatsoen’. Zo zit ook ons niet-goed-geld-terug-regeling in elkaar. Hebben wij onverhoopt ons werk niet goed gedaan dan geven wij geld terug.

We staan voor je klaar op werkdagen, in avonden en in deze tijd online en telefonisch.

Back on Track!
Meer weten over het Back on Track programma:
Contact

Meer weten over het Back on Track programma:

Stuur Elton een mailtje:
elton@deherenvanwerk.nl
Of bel / WhatsApp ons:
06 - 20 78 84 50