Coaching in werk

Je wilt effectiever en met meer plezier werken. Je wilt je kwaliteiten ontwikkelen of juist nieuwe aanboren. Je wilt succesvol zijn in je (nieuwe) baan, leren omgaan met bepaalde situaties of zoekt balans in werk en privé. Zo maar wat thema’s die hier dagelijks over tafel vliegen.

Coaching maakt je zelfbewuster, zelfstandiger en meer jezelf. Met coaching groeit je persoonlijk leiderschap, je effectiviteit en professionele bekwaamheid. Niet elke werkgever faciliteert coaching of misschien wil jij dit op eigen houtje doen. Bij ons kun je terecht voor betaalbare coaching.

Coaching in werk

Werkwijze

In vijf gesprekken werk jij aan je doel. Praktisch waar het kan, diepgaand waar het moet. Alles om jou te helpen om zelf tot oplossingen te komen. Jij bent tenslotte de expert als het over jou gaat.

We zetten technieken in zoals RET, NLP, Transactionele Analyse. Daarnaast werken we met een drijfveren-analyse en systemisch, met opstellingen. Vanuit ervaring, gezond verstand en gevoel stellen we je vragen en geven we feedback.

Doortastend met een vleug …
Maurice is doortastend, hij leest voortdurend de persoon die tegenover hem zit. Stelt de juiste vragen en weet te prikkelen. Dat alles met een vleug Brabantse humor en gemoedelijkheid. Zeer waardevol.
Henk-Jan Jansen
Coaching in werk

Wat wij voor jou gaan betekenen?

Het resultaat van ons werk is … werk. Met coaching groeit je zelfbewustzijn, verandert gedrag en wordt je beter in werk. Bij de start stellen we doelen vast en gaan aan de slag met zelfonderzoek en reflectie. Om vervolgens te experimenteren met nieuw gedrag. Je maakt korte metten met hardnekkige gedragspatronen en gedachtes. En dat alles met een dosis energie en plezier. We geven een duwtje als het nodig is, houden een spiegel voor en delen onze (eigen)wijsheid.

Wij halen alles uit de kast, zodat jij jouw carrière en ontwikkeling een nieuwe, frisse en vliegende (door)start kunt geven.

Coaching in werk

Mogen we aan de slag?

Aan onze deskundigheid en enthousiasme hoef je niet te twijfelen. In onze ogen draait het om de juiste klik! In een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek kom je erachter of wij bij jou passen.

En als we je niet kunnen helpen, zeggen we dat eerlijk. Je krijgt altijd een advies van ons mee. Schroom dus niet om te bellen, whatsappen of mailen.

Even praktisch

Een intake is vrijblijvend en kosteloos. De investering voor een los gesprek is € 125 per uur (inclusief btw). Voor een compleet coachprogramma met vijf gesprekken á 1½ uur en onze drijfverentest, bedraagt je investering € 1.150 (inclusief btw).

Als ons programma nou nét niet biedt wat jij nodig hebt of past in je budget, dan maken we graag een programma op maat.

Wij werken discreet en vertrouwelijk, de beroepsverenigingen en de AVG eisen dat ook. Maar wij noemen het gewoon ‘fatsoen’. Zo zit ook ons niet-goed-geld-terug-regeling in elkaar. Hebben wij onverhoopt ons werk niet goed gedaan, of bereik jij je doel eerder, dan geven wij geld terug.

Coaching in werk
Meer weten over coaching in werk:
Contact

Meer weten over coaching in werk:

Stuur ons een mailtje:
info@deherenvanwerk.nl
Of bel / WhatsApp ons:
013 211 05 61