Hé ondernemer: heb jij plezier met je dilemma’s?

Het ondernemerschap: het is vaak een bron van vakinhoudelijk plezier, vrijheid, passie, je klanten helpen en op je eigen wijze (en misschien ook wel eigenwijs) invulling geven aan je carrière. Wij als ondernemers herkennen dat als geen ander! Maar we weten ook dat je tegen dilemma’s aanloopt. 

Je herkent er vast wel een paar:

 

  1.     Focus ik op bestaande klanten of steek ik meer tijd in het vinden van nieuwe?
  2.     Besteed ik zaken uit of blijf ik ze nog even zelf doen? 
  3.     Kan ik over mijn prijs onderhandelen of slik ik het voorstel van die potentiële klant? 
  4.     Moet ik mijn dienstverlening aanpassen of uitbreiden?
  5.     Hoe werk ik eigenlijk: klantgericht of klantgezwicht? 

Het is zomaar een kleine greep. Als ondernemer wil je effectief, maar ook met succes en plezier aan de slag gaan en blijven. Het mooie is dat je echt niet alles zelf hoeft te weten en te kunnen. Sterker nog: wij durven te beweren dat je juist niet alles zelf moet willen kunnen. Want als je de juiste mensen om je heen weet te verzamelen, wordt ondernemen niet alleen leuker, maar ook makkelijker. Jij wilt zelf natuurlijk de basis leggen en in control blijven, maar extra expertise en de juiste sparringspartners kun je aan je verbinden. Zodat je met extra kennis en inzicht de beste keuzes kunt maken. Iedere zelfstandige, iedere ondernemer heeft behoefte aan iets anders.

Sparren maar!

En daar hebben wij onze aanpak op afgestemd. Je krijgt twee coaches die jou face-to-face en online supporten met jouw vragen en dilemma’s. Van het analyseren van jouw behoeftes en die van jouw klant tot aan andere praktische en formele zaken. Van positionering tot sales, van acquisitie tot boekhouding. En we beloven niet alleen dat je meetbaar zichtbaar en meetbaar effect behaalt, we beloven je ook dat we ons netwerk openstellen. En…last but not least: dat we een hoop plezier gaan beleven en je met energie door kunt gaan! 

 

Wil je je verder verwonderen?

Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!