Hout is goud: ons dagboek

Een terugblik op vijf jaar De Heren Van Werk. Dan vraag je wel wat. Ontelbare trainingen, loopbaantrajecten, ondernemers coachingssessies. Ontelbare netwerkdingen, inter- en supervisies, gesprekken, bijeenkomsten. Ontelbare veranderingen aan onze website, in ons interieur, in de processen… En ga zo nog maar even door. Wat nooit is veranderd: onze visie en missie. En: het feit dat we consequent blogs hebben geschreven. En zoals het ook heerlijk kan zijn om door een oud dagboek te bladeren (‘oh, ik ben zo verliefd, ik kan echt helemaal niets meer’), is het ook leuk om ons dagblogboek nog eens door te bladeren. Een reisje door de tijd, maar dan anders! 

We worden er een beetje warm van… al die liefdesverklaringen in onze blogs. Het rood op de wangen hoor. Zo hadden we een liefde op het eerste gezicht en twijfelden we of het wederzijds was. Zakelijke verliefdheid is niet altijd makkelijk. Van ‘jij bent stom’ tot ‘soms werkt het gewoon niet’. En van ‘het stroomt weer’ tot ‘Ja ja ja, afspraak is afspraak…tuurlijk’. En van -daar istie weer- gekibbel over het tapijt’ tot ‘echt niemand zit op jou te wachten’. We schreven over parels en onhandige knechten. En denk je nu: waar gaat dat in hemelsnaam allemaal over? Dat kunnen we makkelijk samenvatten. Het gaat om samenwerken, om zonder wrijving geen glans, om eerlijkheid en om realiteit. 

Niet doen! 

Gelukkig is het niet één en al rood op de kaken. We deelden kennis en inzicht in onze blogs. We keken omhoog of er een medewerker tegen het plafond zit, dat er echt niemand op jou zit te wachten, dat je moet stoppen met vooruitschuiven en in actie moet komen. En we schreven: ‘Niet doen! GA NIET OP ZOEK NAAR EEN COACH! Echt niet!’ Beetje raar allemaal? Kan. Wij zeiden het wel! 

Dankzij jullie is hout goud

Natuurlijk, elke blog uit ons dagboek is ons even lief, maar we hebben stiekem wel een favoriet onderdeel. Dat waren de artikelen met interviews. Onze klanten die stoer genoeg waren om hun verhaal te vertellen, om hun kennis te delen en om aan anderen te laten zien dat iedereen carrière-onzekerheden en -vragen heeft. Die mensen, die willen we oprecht en vanuit ons hart nog een keer hartelijk danken! Net als  iedereen die op welke wijze dan ook op ons pad is gekomen. Mede dankzij jullie vieren wij ons houten jubileum!

Wil je je verder verwonderen?

Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!