Is het wederzijds?

Om alle wilde speculaties maar meteen de kop in te drukken: wij zijn zakelijk verliefd! En niet in enkelvoud, nee, het gaat om meerdere verliefdheden. We hebben het dus niet over persoonlijke verliefdheid (ja, dat hebben we ook, maar daar hebben jullie niets mee te maken), maar over verliefdheden die we op het werk hebben. Snap je het nog? Mooi!

Natuurlijk houden we van onze klanten, van onze partners waar we mee samenwerken, van onze coaches, van ons kantoor, van ons werk. Dat steken we niet onder stoelen of banken. Dat is geen geheim. Elke dag lopen we met een roze bril ons kantoor binnen, vinden we het fijn om iedereen te spreken, te helpen, te verbinden. Daar worden we oprecht heel blij van. En de liefde is wederzijds. Dat gaat eigenlijk al voorbij die onzekere periode van verliefdheid. Dat is al veel bestendiger. Mooi. Onze gelukshormonen draaien dus al overuren. Maar of dat genoeg is? 

Secret crushes

Nou, het eerlijke antwoord is ‘nee’. Die liefde is heerlijk en maakt ons blij, maar het is niet genoeg. We hebben namelijk ook andere crushes. In ’t geheim, dat nog wel. Maar we kunnen bijna niet wachten om het wereldkundig te maken. Toch houden we ons in. We willen het van de daken schreeuwen, maar dat doen we niet. Omdat dat af kan schrikken. Wij weten natuurlijk zeker dat er een match is (hallo roze bril!), maar we moeten eerst voorzichtig aftasten of ons gevoel klopt. We kunnen nog geen move maken dus. Moeilijk, we twijfelen, we bedenken opvallende acties en verwerpen die ook meteen weer, we praten er heimelijk over, we speuren social media af voor een glimpje informatie. Kortom: we hebben het te pakken. 

Duimen maar!

En nou moeten we ook heel flauw zijn. We kunnen het gewoonweg nog niet zeggen. Je zult het moeten doen met deze cliffhanger: binnenkort maken we bekend op wie we verliefd zijn. En zul jij (en wij) erachter komen of het wederzijds is. Fingers crossed! Duim je voor ons?