Jobcoach

Fluitend naar je jobcoach en daarna fluitend naar het werk

Wie wil er nu niet fluitend naar het werk? Dat lukt als je het naar je zin hebt. Maar wat als je eigenlijk niet lekker op je plek zit? Dat kan allerlei redenen hebben, misschien ben je ergens ingerold waar je je kwaliteiten niet helemaal in kwijt kunt, of doe je iets waar je van nature niet heel goed in bent. Misschien heb je geen werk en wil je aan de slag. Of zoek je meer voldoening en overweeg je een nieuw pad. Hoe dan ook, met de juiste coaching vind je wat je zoekt! Als jobcoach kunnen we je erbij helpen.

Jobcoach

Jobcoach of loopbaancoach?

Een jobcoach werkt met specifieke doelgroepen vaak met enige afstand tot de arbeidsmarkt en hun (toekomstige) werkgevers. Denk bijvoorbeeld aan mensen met psychiatrische problematiek, niet- aangeboren hersenletsel of mensen met een lage of geen startkwalificatie. Wat ons betreft hebben we het over hetzelfde, loopbaanbegeleiding zorgt ervoor dat je aan de slag gaat met het vinden van werk wat jij wilt of een thema als effectiever werken of het zoeken van balans in je werk- en privéleven. We hebben voor ieder thema specialisten die samen met jou aan de slag gaan en die alles uit de kast halen om jou te helpen.

Eerlijk duurt het langst

Of jij het nu jobcoaching noemt of loopbaancoaching, het draait om deskundigheid, maar ook om de juiste klik. Als we je niet kunnen helpen, zeggen we het eerlijk. Je krijgt altijd een advies van ons mee na een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek.

Jobcoach

Met als resultaat…

… dat je zelfbewuster, zelfstandiger en meer als jezelf aan de slag gaat of dat jij werk vindt dat jij wilt. We stellen duidelijke doelen vast en gaan dan aan de slag. Bij de één betekent dat zelfonderzoek, reflectie, experimenteren met nieuw gedrag en korte metten maken met hardnekkige niet-helpende patronen en gedachten. Bij de ander gaat het over werk vinden, hoe aan tafel te komen bij de gedroomde werkgever. Als we zeggen dat we alles uit de kast halen, dan bedoelen we dat ook echt. Je kunt van onze jobcoaches een duwtje verwachten als het nodig is, ze houden je een spiegel voor en delen hun wijsheid graag! Op naar een nieuwe, frisse en vliegende (door)start!

Meer weten over jobcoaching / loopbaancoaching:
Contact

Meer weten over jobcoaching / loopbaancoaching:

Stuur ons een mailtje:
info@deherenvanwerk.nl
Of bel / WhatsApp ons:
013 211 05 61