Gratis Loopbaanadvies Rijksmedewerker

Loop jij als Rijksmedewerker rond met het idee dat je wilt doorgroeien in je functie of vakgebied, maar weet je niet in welke richting of hoe? Of weet je juist wel wat je wilt en zoek je bevestiging? Heb je het gevoel dat je niet meer op je plek zit? Misschien verdwijnt je functie binnenkort en solliciteer je zonder gewenst resultaat? Of zit je prima, maar wil je het werk beter laten aansluiten op wie jij bent of je functioneren op bepaalde punten verbeteren? Kortom: wil jij aan de slag met je loopbaan zodat je (weer of meer) plezier, energie en voldoening uit werk haalt?

Grijp dan nu je kans en vraag een Loopbaanadvies aan. Speciaal voor Rijksmedewerkers is er een subsidieregeling waarmee je tot € 1.500, – (exclusief btw) subsidie kunt aanvragen voor een loopbaantraject door een gecertificeerd Register Loopbaanprofessional. Nou, dan ben je bij ons op het juiste adres. Let op: de regeling loopt af op 31 december 2022.

 

Gratis Loopbaanadvies Rijksmedewerker

Check je recht

Je komt in aanmerking voor de subsidie als je Rijksmedewerker bent binnen één van de organisaties die onder de Rijksoverheid vallen (je vindt ze hier) en de afgelopen drie jaar onafgebroken in dienst van het Rijk bent geweest. Je mag overigens eerder nog geen gebruik hebben gemaakt van de regeling Loopbaanadvies. De regeling loopt af op 31 december 2022, maar op = op.

Je controleert of je in aanmerking komt via loopbaanadvies.aofondsrijk.nl. Beantwoord enkele vragen en binnen een paar minuten weet je of je aan de voorwaarden voldoet. Na afloop ontvang je uitleg over de verdere aanvraag waarbij je een persoonlijk digitaal dossier aanmaakt. Je kunt je overigens ook aanmelden via je leidinggevende. Net wat jij wilt.

Gratis Loopbaanadvies Rijksmedewerker

Meld je bij ons aan

Wil je met ons in gesprek over je werk, je loopbaan? Laat het ons weten via het aanmeldformulier . Wij nemen binnen een werkdag contact met je op om een intake in te plannen. Kennismaken kan online of bij ons op kantoor. Bij een ‘klik’ maken wij graag een offerte voor je, deze heb je nodig voor je subsidieaanvraag.

Na je aanvraag ontvang je van het A+O Fonds Rijk een toezegging van een financiële bijdrage voor het loopbaanadvies en kun jij met ons aan de slag!

Je hoeft niets voor te schieten, je declareert je vergoeding en pas als je het geld uitgekeerd hebt gekregen, betaal je jouw traject bij ons.

Persoonlijk en écht
De heren maken jouw traject persoonlijk. Ze gaan echt tot de kern om je te helpen bij jouw zoektocht. Een top combinatie!
Carmen Polderman, Rotterdam
Gratis Loopbaanadvies Rijksmedewerker

Wat wij voor jou gaan betekenen

Jouw vraag, wensen of dilemma’s over werk en je verdere loopbaan staan in het Loopbaanadvies centraal. We zetten gespreksuren, training, online support en loopbaantesten op maat in. Binnen het budget van deze subsidie heb je bijvoorbeeld:

  • 3 gesprekken en 2 uur online support
  • een online LinkedIn groepstraining
  • een online account met een batterij aan testen, een beroepenverkenner, vacaturebank en een kennisbank met artikelen over werk en werk vinden

Sowieso ontvang je aan het eind van het traject van ons een schriftelijke rapportage.

Fijn om alles nog eens rustig na te kunnen lezen en wij voldoen graag aan deze verplichting vanuit het A+O Fonds Rijk.

Vraag je je af wat het Loopbaanadvies jou gaat brengen? Dat hangt natuurlijk van je vraag af, maar het traject helpt jou bijvoorbeeld:

  • inzicht te krijgen in wat je wilt in werk en de talenten die je wilt inzetten;
  • kansen te zien die er nog zijn in je huidige werk en daarmee aan de slag te gaan;
  • het leuker maken van je huidige werk waar jij nog volop kansen uit wilt halen;
  • bouwen aan je netwerk voor nu of voor op een later moment in je loopbaan;
  • jouw vindbaarheid voor werkgevers via LinkedIn te vergroten;
  • vacatures en andere kansen te vinden en te solliciteren met impact en dus succes.
Gratis Loopbaanadvies Rijksmedewerker

Mogen we aan de slag?

Aan onze deskundigheid en enthousiasme hoef je niet te twijfelen. In onze ogen draait het om de juiste klik! In een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek kom je erachter of wij bij jou passen.

En als we je niet kunnen helpen, zeggen we dat eerlijk. Je krijgt altijd een advies van ons mee. Schroom dus niet om te bellen, whatsappen of mailen.

Even praktisch

Dit Loopbaanadvies is voor jou kosteloos. Het aanvragen van de subsidie doe je op persoonlijke titel en kan daarmee óók zonder tussenkomst van een leidinggevende. Met de toezegging van het A+O Fonds Rijk start jij je traject ter waarde van € 1500,- exclusief btw.

Je bepaalt zelf wat je met het loopbaanadvies doet. Je kunt het bespreken tijdens je jaarlijkse loopbaangesprek, maar je kunt het ook voor jezelf houden en je eigen plan trekken. Jouw resultaten blijven in ieder geval anoniem.

Daarover gesproken, wij werken discreet en vertrouwelijk, de beroepsverenigingen en de AVG eisen dat ook. Maar wij noemen het gewoon ‘fatsoen’. Je meldt jezelf en misschien wel zonder medeweten van je werkgever aan. Niemand wordt dan ook door ons op de hoogte gesteld van jouw deelname.

Gratis Loopbaanadvies Rijksmedewerker
Meer weten over Loopbaancoaching?
Nieuwsgierig?

Meer weten over Loopbaancoaching?

Stuur Maurice een mailtje:
maurice@deherenvanwerk.nl
Of bel / WhatsApp ons:
06 - 14 27 60 88