Loopbaantraject: de gouden combinatie van on- en offline

Er zijn van die momenten in je loopbaan dat je je afvraagt hoe het verder moet of kan. Omdat je op zoek bent naar werk, of omdat je niet meer zeker weet of jouw gekozen pad wel het juiste pad is. Omdat je twijfelt over wat je doet en hoe je dat doet of moet doen. Omdat je werkt zoekt of juist overweegt om voor jezelf te gaan werken. Kortom: je staat op een kruispunt in je loopbaan. Dan kun je natuurlijk in gesprek gaan met vrienden en familie, dat moet je ook zeker doen!

Maar je kunt ook een loopbaantraject overwegen. Met onafhankelijke en deskundige loopbaanadviseurs. Die samen met jou de mogelijkheden onderzoeken, misschien wel heilige huisjes omtrappen en met tomeloze energie en support jou helpen de beste afslag te nemen.

Loopbaantraject: de gouden combinatie van on- en offline

Rotonde of T-splitsing

Je wilt de regie over je eigen loopbaan terug, je wilt dromen realiseren, je eigen duurzame inzetbaarheid vergroten. Wij zorgen ervoor dat je je gaat verwonderen over de mogelijkheden. Met onze expertise, kennis en kunde ontdek je richtingen waar je nog nooit aan hebt gedacht. Misschien is jouw kruispunt wel een vijfsprong en kom je erachter dat je een afslag over het hoofd hebt gezien. Of een rotonde waarop je toch de vierde afslag wilt nemen om je eigen baan anders vorm te geven. Of is jouw kruispunt meer een T-splitsing en kom je er al snel achter dat rechtdoor gaan voor jou geen optie is. Hoe dan ook, met een loopbaantraject krijg je de juiste route uitgestippeld! Wij helpen je met de begeleiding van je loopbaan.

Resultaat van een loopbaantraject: werk!

Een loopbaantraject begint met de juiste klik. Daarom gaan we ook helemaal vrijblijvend met je in gesprek voor een intake. Voor elke vraag is een oplossing, wij hebben alles in huis om jou weer de regie te laten nemen. Klikt het niet? Dat kan natuurlijk. Dan krijg je van ons tijdens de intake in ieder geval enkele overwegingen mee. Zie je het zitten? Dan ontvang jij (of jouw werkgever) een offerte van ons. Je zit dan nog steeds nergens aan vast natuurlijk. Als je daarna beslist met ons in zee te gaan, gaan we echt aan de slag.

Afhankelijk van jouw vraag kun je dan denken aan losse gesprekken gecombineerd met online testen, opdrachten, trainingen en tools. Of aan een compleet programma, waarin we uiteraard ook offline met online combineren. Zo kun je op iedere plek en wanneer het jou uitkomt aan je loopbaan, je ondernemerschap of persoonlijke ontwikkeling werken. Wij hebben er al zin in je te ontmoeten!

Meer weten over een loopbaantraject:
Contact

Meer weten over een loopbaantraject:

Stuur ons een mailtje:
info@deherenvanwerk.nl
Of bel / WhatsApp ons:
013 211 05 61