Gratis ontwikkeladvies

Dat je regelmatig nadenkt over de toekomst van je werk is niet zo gek en zelfs belangrijk. Dat is altijd al zo, maar in deze crisis geldt dat misschien wel extra. Veel professionals en wellicht jij ook, zijn genoodzaakt de komende maanden ander werk te zoeken. Met de juiste voorbereiding, kom je makkelijker elders aan de slag als dat nodig is.

Het gratis ontwikkeladvies biedt jou als (niet) werkende, flexwerker, zzp’er of zelfstandig ondernemer, de mogelijkheid een eerste stap te zetten in een mogelijke (her)oriëntatie op je arbeidsmarktpositie. Het Ontwikkeladvies is gesubsidieerd door de overheid. Het is onderdeel van het crisisprogramma NL Leert Door en is erop gericht om de gevolgen van de crisis te helpen verzachten voor iedereen tot de pensioengerechtigde leeftijd met een band met de Nederlandse arbeidsmarkt.

Jij kunt je helaas niet meer aanmelden voor het Ontwikkeladvies dat per 1 december startte. Wil je toch hulp bij je loopbaan, in je werk, bij de start als zzp’er of bij het ondernemen? Laat het ons weten via het algemene contact formulier

Gratis ontwikkeladvies

Werkwijze

Na aanmelding via het aanmeldformulier nemen wij telefonisch contact met je op voor een korte intake. Bij een ‘klik’ starten we.

Tijdens de gesprekken komen jouw persoonlijke kwaliteiten, drijfveren, interesses en mogelijke zorgen aan de orde. Alles wat wordt besproken is uiteraard vertrouwelijk. In het Ontwikkeladvies staan jouw ontwikkeling en toekomstplannen centraal. Het laat zien waar jouw kansen op de arbeidsmarkt liggen, waar jij je nog kunt ontwikkelen en hoe je jouw werk leuk kunt houden. Nu en in de toekomst.

Het Ontwikkeladvies bestaat uit:

  • 4 uur coaching
  • een arbeidsmarktscan en persoonlijk profiel
  • gebruik van 2 online portals met o.a. loopbaantesten, beroepenverkenner, vacaturebank en artikelen
  • advies en een actieplan voor je toekomst
Persoonlijk en écht
De heren maken jouw traject persoonlijk. Ze gaan echt tot de kern om je te helpen bij jouw zoektocht. Een top combinatie!
Carmen Polderman, Rotterdam
Gratis ontwikkeladvies

Wat wij voor jou verder kunnen betekenen

Het resultaat van ons werk is … werk. Dat geldt ook voor het Ontwikkeladvies. Het bied je de mogelijkheid een eerste stap te zetten naar de toekomst en een mogelijke (her)oriëntatie op je arbeidsmarktpositie. Waar liggen voor jou de mogelijkheden, waar zijn de juiste vacatures. Misschien is ondernemerschap een optie, en hoe ben je daarop voorbereid?

Het ontwikkeladvies helpt jou aan inzicht in:

  • jezelf en je sterke en zwakke punten en wat (beter) bij je past.
  • te ontwikkelen competenties en scholingsmogelijkheden;
  • kansen en alternatieven van werk op de arbeidsmarkt;
  • hoe werk te vinden en hoe werkgevers jou kunnen vinden, offline en online via LinkedIn;
  • manieren om succesvol te netwerken en te solliciteren;
  • energie en inspiratie om door te pakken en je eigen loopbaan vorm te geven.

Wij halen alles uit de kast om je te laten (her)oriënteren op jouw actuele mogelijkheden op de arbeidsmarkt voor nu of in de (nabije) toekomst.

Gratis ontwikkeladvies

Mogen we aan de slag?

Aan onze deskundigheid en enthousiasme hoef je niet te twijfelen. In onze ogen draait het om de juiste klik! In een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek kom je erachter of wij bij jou passen.

En als we je niet kunnen helpen, zeggen we dat eerlijk. Je krijgt altijd een advies van ons mee. Schroom dus niet om te bellen, whatsappen of mailen.

Even praktisch

Dit ontwikkeladvies is voor jou kosteloos en wij vragen de subsidie voor je aan en laten de betaling rechtstreeks via ons lopen. Geen administratief gedoe voor jou dus. Het beschikbare bedrag per ontwikkeladvies is € 700,- inclusief btw per traject.

Wij werken discreet en vertrouwelijk, de beroepsverenigingen en de AVG eisen dat ook. Maar wij noemen het gewoon ‘fatsoen’. Je meldt jezelf en misschien wel zonder medeweten van je werkgever aan. Werkgevers worden dan ook door ons niet op de hoogte gesteld van wie deelneemt. Je kunt direct beginnen, op werkdagen en ook in de avonduren.

Gratis ontwikkeladvies
Meer weten over Ontwikkeladvies?
Nieuwsgierig?

Meer weten over Ontwikkeladvies?

Stuur Maurice een mailtje:
maurice@deherenvanwerk.nl
Of bel / WhatsApp ons:
06 - 14 27 60 88