Gratis STAP Ontwikkeladvies

Je leest en hoort het overal: het is belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen. Dat jouw kennis, vaardigheden en ervaring blijven groeien. Zodat je gezond en met plezier aan het werk blijft of gaat en zodat je het beste uit jezelf blijft halen. En dat is makkelijk gezegd, maar we snappen ook dat het niet zo makkelijk gedaan is. Want hoe ga je om met alle veranderingen? Bijvoorbeeld met de digitalisering, automatisering en eisen van je werkgever? Hoe gaat het later als je nu een zwaar beroep hebt? En wat als je vroeger niet in de schoolbanken hebt gezeten, maar je nu best nog wel zou willen leren? En wat als je denkt dat er meer in jou zit dan wat je nu laat zien?

Dan is er voor jou een gratis STAP Ontwikkeladvies!

Dat is een subsidie van de overheid. Speciaal voor iedereen tussen de 18 en 67 jaar, zonder opleiding of met een opleiding vmbo, mbo 1, mbo entree of mbo 2. (met een afgeronde havo- of vwo-opleiding kom je helaas niet in aanmerking).

Dit gratis advies helpt je om te kijken naar wie je bent, wat je wilt en kunt en wat je nodig hebt voor jouw toekomst. Het helpt je te zoeken naar kansen in je huidige werk of erbuiten en je komt erachter hoe je die kansen kunt grijpen. Dit advies is er voor werkenden, niet-werkenden, flexwerkers, zzp’ers en ondernemers. Het is er voor jou! Voorgaande jaren hebben we al 325 mensen mogen helpen met een STAP Ontwikkeladvies vanuit de overheid.

Op = op. Een aanvraag voor jouw afgerond STAP Ontwikkeladvies bij het Ministerie van SZW kan tot 31 december 2023. Meld je dus snel aan voor het gratis Ontwikkeladvies. Samen gaan we aan de slag met jouw toekomst.

Werkwijze

Vul het aanmeldformulier in en dan bellen we jou binnen een werkdag voor een korte intake. Voel je een ‘klik’ met ons? Dan starten we direct en vragen wij de subsidie voor je aan.

En dan? Dan gaan we aan de slag met het Ontwikkeladvies. Online of in het echt, bij ons op kantoor in Tilburg. We gaan jouw talenten bespreken, wat jij belangrijk vindt en wat je interesses zijn. Maar er is ook ruimte om het bijvoorbeeld over je zorgen over je werktoekomst te hebben. Of je behoefte aan bij- of omscholing. Alles wat we bespreken is natuurlijk vertrouwelijk. In het advies staat jouw ontwikkeling en de toekomst centraal. Het laat zien waar jouw kansen op de arbeidsmarkt liggen, welke kennis en vaardigheden je kunt bijspijkeren en hoe je je werk leuk en gezond houdt. Nu, maar ook in de toekomst.

Praktisch gaan we aan de slag met:

 • 5 uur coaching in 3 contactmomenten, met jouw eigen gekwalificeerde coach
 • Online loopbaantesten, een beroepenverkenner, de vacature- en kennisbank waarin je alles vindt over werk, werk vinden en scholing

En wat levert dat dan op?

 • Een advies over jouw toekomst, de nodige scholing en een actieplan
Persoonlijk en écht
De heren maken jouw traject persoonlijk. Ze gaan echt tot de kern om je te helpen bij jouw zoektocht. Een top combinatie!
Carmen Polderman, Rotterdam
Gratis STAP Ontwikkeladvies

Wat wij voor jou verder kunnen betekenen

Het resultaat van ons werk…werk. Met het Ontwikkeladvies krijg je de mogelijkheid om goed na te denken over jouw toekomst in werk, om een eerste stap te zetten om te gaan leren en jezelf verder te ontwikkelen. Misschien zijn er mogelijkheden in je huidige werk? Of ga je op zoek naar ander werk dat beter bij jou past? Wellicht is ondernemerschap een optie? Dan kijken we naar hoe je je daarop kunt voorbereiden.

Wij halen alles uit de kast om jou te helpen! Zo blijf je aantrekkelijk voor werkgevers (of opdrachtgevers) en kun je je werk gezond en met plezier blijven doen.

Na het Ontwikkeladvies weet je bijvoorbeeld:

 • Wat voor werk het beste bij jou past
 • Wat je sterke en zwakke punten zijn en hoe je dat gebruikt in je werk
 • Welke talenten, kennis en vaardigheden jij kunt of moet ontwikkelen om aan het werk te blijven
 • Of, en zo ja wat je nodig hebt aan scholing en wat er past bij jou
 • Welke kansen jij hebt op de arbeidsmarkt, nu en in de toekomst
 • Hoe je leuke vacatures vindt en hoe werkgevers jou gaan vinden, ook op social media
 • Hoe anderen jou aan werk kunnen helpen (je zult zien dat je een waardevol netwerk hebt!)
 • Hoe je met succes solliciteert

Plus: je krijgt de energie en inspiratie om door te pakken en je eigen loopbaan en werkgeluk vorm te geven!

Gratis STAP Ontwikkeladvies

Mogen we aan de slag?

Aan onze deskundigheid en enthousiasme hoef je niet te twijfelen. Voorgaande jaren hebben we bijna 325 mensen mogen helpen met een Ontwikkeladvies. In onze ogen draait het om de juiste klik! In een vrijblijvend en kosteloos telefonisch intakegesprek kom je erachter of wij bij jou passen.

En als we je niet kunnen helpen, zeggen we dat eerlijk. Je krijgt altijd een advies van ons mee. Schroom dus niet om te bellen, whatsappen of mailen.

Even praktisch

Je hebt geen administratief gedoe! Want wij vragen de subsidie voor jou aan en laten de betaling rechtstreeks via ons lopen. Voor jou is dit Ontwikkeladvies helemaal gratis! Wij houden van openheid, dat betekent ook dat we laten weten dat het beschikbare bedrag voor het ontwikkeladvies € 700,- inclusief btw is.

Wij werken discreet en vertrouwelijk, de beroepsverenigingen en de privacywetgeving eisen dat ook. Maar wij noemen het gewoon ‘fatsoen’. Je meldt jezelf aan en misschien vertel je dat niet tegen jouw werkgever. En dat is prima! Wij houden dat ook zo. We geven niets aan werkgevers door. Je kunt direct beginnen, op werkdagen en ook in de avonduren.

Gratis STAP Ontwikkeladvies
Meer weten over Ontwikkeladvies?
Nieuwsgierig?

Meer weten over Ontwikkeladvies?

Stuur ons een mailtje:
info@deherenvanwerk.nl
Of bel / WhatsApp ons:
013 211 05 61