Outplacementtraject

Jij en je werkgever nemen afscheid van elkaar. Om wat voor reden dan ook. Je wilt ander werk, maar weet niet wat of hoe? Waarschijnlijk heeft de werkgever je een transitievergoeding of een vergoeding voor een outplacementtraject aangeboden en ben je je nu aan het oriënteren naar een bureau dat jou kan helpen bij het vinden van nieuw werk. Of je bent uit eigen initiatief op onderzoek gegaan.

Of je nu het roer om wilt gooien of juist hetzelfde beroep wilt blijven uitoefenen. Door onze resultaatgerichte aanpak en persoonlijke betrokkenheid vindt 90% van onze klanten werk. Eerder, maar ook daarna, laten we je niet los!

Outplacementtraject

Werkwijze van ons outplacementtraject

Met ieder onze eigen expertise helpen we je scherp te krijgen wat je wilt en hoe je daar komt. Wij begrijpen het als je tijd nodig hebt om je werk los te laten. Om vervolgens vol energie werk te vinden. En dat vind je!

Met coachgesprekken, toegang tot onze online portal met testen, een beroepenverkenner, een vacature- en kennisbank. We optimaliseren jouw sollicitaties en je haalt alles uit LinkedIn. Vanzelfsprekend bieden we je ons netwerk en tomeloze support.

Brabants gezellig en professioneel!
De klik was er meteen met beide heren en de juiste richting voor mijn carrière na korte tijd ook! Daarnaast topbegeleiding op LinkedIn zodat ik in no time door recruiters werd gevonden en ook zelf de juiste mensen en bedrijven kon vinden.
Fransje ter Doest, Tilburg
Outplacementtraject

Wat wij voor jou gaan betekenen

Het resultaat van ons werk is…werk. Eigenlijk leveren wij je meer dan werk. Met wat je nu leert, is in de toekomst werk vinden een fluitje van een cent. Je weet wat jij uit werk wilt halen en wat jij als professional bijdraagt voor werkgevers. Je leert kansen te vinden op de arbeidsmarkt. Je netwerk groeit doordat je online zichtbaar én vindbaar bent. Je weet een krachtig cv en pakkende motivatie op te stellen om zelfverzekerd aan tafel zitten bij werkgevers.

Wij halen alles uit de kast, zodat jij jouw carrière een nieuwe, frisse en vliegende (door)start kunt geven.

Outplacementtraject

Mogen we aan de slag?

Aan onze deskundigheid en enthousiasme hoef je niet te twijfelen. In onze ogen draait het om de juiste klik! In een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek kom je erachter of wij bij jou passen.

En als we je niet kunnen helpen, zeggen we dat eerlijk. Je krijgt altijd een advies van ons mee. Schroom dus niet om te bellen, whatsappen of mailen.

Praktische zaken m.b.t. het outplacementtraject

Een intake is vrijblijvend en kosteloos. De investering voor een compleet outplacementtraject betaald door je (ex)werkgever bedraagt tussen € 3.350 en €4.500 exclusief 21% btw. We maken graag een offerte op maat.

Voorkom BTW en extra loonbelasting. Als je besluit een transitievergoeding aan jezelf uit te laten keren om later te beslissen over een van-werk-naar-werk traject, doe je jezelf te kort. Je betaalt loonbelasting over de vergoeding en BTW over het traject. Een werkgever kan de BTW wel verrekenen.

Wij werken discreet en vertrouwelijk, de beroepsverenigingen en de AVG eisen dat ook. Maar wij noemen het gewoon ‘fatsoen’. Zo zit ook ons niet-goed-geld-terug-regeling in elkaar. Hebben wij onverhoopt ons werk niet goed gedaan, of bereik jij je doel eerder, dan geven wij geld terug.

We staan voor je klaar op werkdagen, in avonden en online ook in het weekend als het moet.

Outplacementtraject
Meer weten over het outplacementtraject:
Contact

Meer weten over het outplacementtraject:

Stuur ons een mailtje:
info@deherenvanwerk.nl
Of bel / WhatsApp ons:
013 211 05 61