Vacature loopbaan- en re-integratiecoach

De sluitingstermijn voor deze vacature is helaas verstreken.

Het resultaat van jouw werk, is… werk!
Maar dat wist je als (toekomstig) loopbaan- en re-integratiecoach (24 u p/w) al

Hou je van:

 • Een kantoorbaan op een zielloos industrieterrein
 • Elke dag hetzelfde werk doen en voorgekauwd worden hoe dat moet
 • Afwachten tot alles geregeld is?

Dan moet je vooral niet verder lezen! Want wij van De Heren Van Werk geloven juist in uitstraling, ondernemerschap, kwaliteit en samen werken aan onze dienstverlening! En dat vraagt natuurlijk ook iets van jou.

Maar first things first:

Wie zijn wij?

Wij zijn De Heren Van Werk. Wij helpen werkzoekenden, werkswitchers en ondernemers met het vinden van werk en het zo optimaal benutten van hun talenten. Wat enkele jaren geleden begon met twee ‘’heren’’ is inmiddels gegroeid tot een team van tien zelfstandige coaches. Allen vakidioten, ieder met eigen specialisaties. We werken vanuit drie diepgewortelde kernwaarden: raken, gunnen en verbinden vanuit vakmanschap. Hierdoor krijgen onze cliënten, van mbo- tot wo-geschoold in allerlei vakgebieden, zelf het heft in handen van hun loopbaan, ondernemerschap en ontwikkeling.

Het is onze missie om mensen te laten verwonderen wat mogelijk is en daarin hebben we volop ambities. Meer over ons, de dienstverlening, het team en onze opdrachtgevers lees je op de site.

Vacature loopbaan- en re-integratiecoach
Vacature loopbaan- en re-integratiecoach

Waar kom jij vandaan?

Je hebt ervaring als loopbaan- of re-integratiecoach of wilt de switch naar dit pracht vak maken. Je wordt er oprecht blij van als je mensen in beweging krijgt en geeft mensen graag dat ene duwtje om te helpen met het ontdekken van mogelijkheden. Je schrikt niet van een beetje weerstand, het mag best schuren en werkt graag praktisch waar het kan, diepgaand waar het moet. Het is mooi als je minimaal 5 jaar werkervaring hebt en een hbo- of wo-diploma (denk aan HRM, Social Work of Psychologie).

Heb je nou geen relevante studie of ervaring maar wil je aan de slag al loopbaan- én re-integratieadviseur dan weet je ons vast wel te overdonderen met jouw (re)presentatie en manier van denken en werken.

Wat zijn je talenten?

 • Vanzelfsprekend bezit je talenten die bij een coach en adviseur horen. En talenten zijn er om te groeien, dus dat er nog potentieel in zit is heel begrijpelijk.
 • Ondernemend in het zien en grijpen van kansen. Zowel voor onze cliënten en opdrachtgevers als voor ons als groeiend bedrijf.
 • Pragmatische in je werk. Zo grijp je snel de telefoon, regel je adequaat zaken voor de cliënt of opdrachtgever, pak je een vraag rap op en verbind je makkelijk mensen aan elkaar.
 • Zelfstandig naast het samenwerken. Je werkt niet elke dag op kantoor, beheert je eigen agenda, werkt zelfstandig en in samenspraak met Elton, Maurice en ons team zzp’ers.
 • Gestructureerd, planmatig en zorgvuldig in je aanpak en instaat je eigen doelen te stellen.
 • Enthousiast om iets uit te zoeken en je ergens in te verdiepen, ontwikkelingen in het vak bij te houden en productontwikkeling of -verbetering te initiëren en op te pakken
 • En tot slot zijn we nieuwsgierig naar jouw aanvullende waarde in ons team.

Met al jouw ervaring, kennis en kunde wil je deze taken en verantwoordelijkheden op je nemen:

 • Je verzorgt loopbaantrajecten voor particuliere cliënten en (ex)medewerkers van opdrachtgevers. Dit van intake en offerte tot aan rapportages, waarbij je ook contact onderhoudt met de opdrachtgever. Hier kan het gaan om iemand weer duurzaam lekker in het werk te laten voelen, een complete carrièreswitch te realiseren of praktisch te ondersteunen bij het vinden van werk. Denk aan support bij het zoek-, netwerk- en sollicitatieproces. Hierbij gebruik je hoogwaardige loopbaantesten (e-assessments) en andere digitale tools die in ons online portal voor cliënten staan. Je hebt vaak contact, ook tussen de gesprekken door, om zo jouw cliënt te supporten.
 • Naast loopbaantrajecten ondersteun en adviseer je werkgevers en diens medewerkers die via het 2e spoor op zoek gaan naar nieuw werk buiten de eigen werkgever. Ook dit van A tot Z en gedurende het hele traject. Jij zorgt ervoor dat de Wet verbetering poortwachter in acht wordt genomen.
 • Je geeft – vaak met meerdere collega coaches – uitvoering mee aan duurzame inzetbaarheids-, verander- of mobiliteitstrajecten voor groepen medewerkers van onze opdrachtgevers. Misschien beland je op een tijdelijke interimklus bij één van onze klanten om daar mooie dingen te doen op gebied van mobiliteit, loopbaan en re-integratie.
 • We onderhouden en bouwen ons netwerk samen uit, door contact te onderhouden met (potentiële) opdrachtgevers, voormalige cliënten en jouw eigen netwerk dat je door de jaren heen hebt opgebouwd
Vacature loopbaan- en re-integratiecoach

Heb je er nog zin in? Lees dan verder, want hier moet je ook voor warmlopen:

 • Je wordt onze eerste vaste collega in een team van andere coaches die we als zzp’er in huren.
 • Je gaat onze trajecten mee vormgeven en doorontwikkelen, net als meedenken over de promotie via onze socials.
 • Je wilt samen met ons bouwen aan onze organisatie en ambities, waarbij de kwaliteit van onze dienstverlening altijd voorop staat.
 • Je houdt ervan om ‘te raken, gunnen en verbinden’ want dat is wat wij doen. Zonder die waarden, geen De Heren Van Werk.

Wat wij jou bieden.

 • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar met uitzicht op onbepaalde tijd.
 • Salaris 3000-4000 euro o.b.v. fulltime dienstverband met natuurlijk vakantiegeld en een pensioenregeling.
 • Natuurlijk is er meer dan werk in het leven. Of je nu op vakantie gaat of lekker thuis gaat zitten lezen, je krijgt 25 vakantiedagen o.b.v. fulltime dienstverband.
 • Laptop en een telefoon(vergoeding).
 • Wat ons betreft kun je hybride werken als je dat fijn vindt (kan best handig zijn toch?)
 • We hebben een top secretariaat dat je ontzorgt en een team coaches met wie je kunt sparren (en ook lekker lachen).
 • Heb je nog geen relevante opleiding of ervaring? Geen nood, een coachopleiding kan onderdeel zijn van het arbeidsvoorwaardenpakket.
 • Jaarlijks een ontwikkelbudget en kosten voor certificering en lidmaatschap voor beroepsvereniging zijn voor onze rekening.
 • Je krijgt de ruimte om je op een of meerdere onderwerpen te specialiseren.
 • Hadden we al gezegd dat we een prachtig kantoor hebben, in het centrum van Tilburg? Geen parkeerpaniek, dat regelen we ook voor je!

Zin om te solliciteren?

Heb je tot nu toe doorgelezen? Fijn! Dan zijn we heel benieuwd of we een klik hebben, want daar draait het natuurlijk ook om. We laten ons graag verrassen, dus je mag zelf weten hoe je bij ons solliciteert. Zien we je snel? Stuur je digitale sollicitatie vóór 20 september naar secretariaat@deherenvanwerk.nl of anders Sint Josephstraat 135, 5017 GG in Tilburg.

In week 39 en 40 hebben wij tijd vrijgemaakt voor de eerste gesprekken. Heb je nog vragen, bel Elton op 06 – 20 78 84 50. Oja, en acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Vacature loopbaan- en re-integratiecoach
Meer weten? Neem contact op.
Contact

Meer weten? Neem contact op.

Stuur Elton een mailtje:
elton@deherenvanwerk.nl
Of bel / WhatsApp ons:
06 - 20 78 84 50