Zakelijk én gemoedelijk gaan hand in hand

Netwerk Brabant brengt al decennialang ondernemers bij elkaar. Op geheel eigen wijze! Ongedwongen, informeel, laagdrempelig en tegelijkertijd heel professioneel en doelgericht. Ondernemers komen samen bij netwerkdiners en ontbijten en halen voordeel uit de on- en offline middelen. Buitenbaas Erik van Os runt de organisatie samen met binnenbaas Marieke van Os (ja, zij zijn getrouwd met elkaar). Het doel: ondernemers met elkaar verbinden om gemoedelijk Brabants zaken te doen. 

Erik: “Twintig jaar geleden begonnen we met het organiseren van netwerkdiners, eerst in en om Tilburg en daarna in andere Brabantse steden. We breidden uit naar netwerkontbijten, waarbij we in Roosendaal, Etten-Leur en Breda begonnen. Elton was te gast bij een ontbijt in Breda en van het een kwam het ander. Want waarom is er in Tilburg nog geen netwerkontbijt? Goede vraag, met een nog beter antwoord! Dat gaan we gewoon doen!” Elton: “Het hele concept van het Netwerkontbijt zoals Netwerk Brabant dat opzet, sprak me meteen aan. Als ondernemer ben ik altijd bezig met het zoeken van kansen en we willen met De Heren Van Werk graag nog meer lokaal werken en groeien. En daarvoor staat het voor mij als een paal boven water dat je dat bereikt door nieuwe mensen te ontmoeten, door te netwerken, te verbinden en te delen. En dat sluit precies aan bij de overtuiging van Erik en Marieke. Bijkomend voordeel is dat we ondernemers die wij begeleiden ook kennis kunnen laten maken met dit waardevolle netwerk.” 

Geen ochtendmens

Joery Martens, secretaris van de ontbijtgroep in Tilburg en mede-oprichter van Goodday, sluit zich aan bij de woorden van Elton: “Wij werken landelijk, maar willen ook lokaal onze dienstverlening meer onder de aandacht brengen. Wij voelen ons thuis in Tilburg en we willen dat Tilburgers zich ook bij ons thuisvoelen. Het informele karakter van het ontbijt, dat past precies bij ons. Gemoedelijk en tegelijkertijd zakelijk, kennis en kunde delen, samen bevlogen bouwen. Het gaat ons niet meteen om het ophalen van opdrachten, het draait om elkaar leren kennen en verder helpen. En dat ik geen ochtendmens ben…dat zal de pret vast niet drukken!” 

Meld je aan! 

Wil je je aanmelden voor jouw eerste ontbijt in Tilburg? Je bent van harte welkom! Bel of whatsapp Elton 06 – 20 78 84 50 of stuur een mail naar elton@deherenvanwerk.nl