Individuele coach

Je verwacht van medewerkers dat zij optimaal functioneren en talenten volledig benutten. Helaas lukt dat niet altijd. Niet elke medewerker kan een functie zonder meer vervullen. Soms stagneert de ontwikkeling, heeft iemand moeite met de eisen die vandaag de dag worden gesteld of is de balans werk-privé ver zoek.

Door middel van een individuele coach maak je mensen zelfbewuster, zelfstandiger en meer zichzelf. Met coaching groeit hun persoonlijk leiderschap, effectiviteit, zelflerend en probleemoplossend vermogen en ontwikkelen zij competenties. Een investering die zich rap terugbetaald in hogere productiviteit, betere prestaties en een blijere medewerker.

Individuele coach

Onze werkwijze als individuele coach

In vijf gesprekken werkt de medewerker aan doelen. Praktisch waar het kan, diepgaand waar het moet. Alles om de medewerker te helpen om zelf tot oplossingen te komen. De medewerker is tenslotte de expert als het over zichzelf gaat.

We zetten technieken in zoals RET, NLP, Transactionele Analyse. Daarnaast werken we met een drijfveren-analyse en systemisch, met opstellingen. Vanuit ervaring, gezond verstand en gevoel stellen we vragen en geven we feedback. Via onze online coachportal doet de medewerker kennis en inspiratie op en supporten we hem of haar tussentijds.

Vertrouwen!
Je openheid en eerlijkheid gaf mij het vertrouwen om óók open en eerlijk te kunnen zijn.
Matthijs
Individuele coach

Wat wij voor werkgever en medewerker gaan betekenen

Het resultaat van ons werk is … werk. Met coaching groeit het zelfbewustzijn, verandert gedrag en wordt de medewerker beter in werk. Bij de start stellen we doelen vast en gaan aan de slag met zelfonderzoek en reflectie. Om vervolgens te experimenteren met nieuw gedrag. De medewerker maakt korte metten met hardnekkige gedragspatronen en gedachtes. En dat alles met een dosis energie en plezier. We geven een duwtje als het nodig is, houden een spiegel voor en delen onze (eigen)wijsheid. En we adviseren de werkgever in dat wat nodig is om de medewerker te helpen.

Individuele coach

Mogen we aan de slag?

Aan onze deskundigheid en enthousiasme hoef je niet te twijfelen. Het draait om de juiste klik! In een kennismaking kun je ervaren of je ons de medewerker toevertrouwd. Zo moet er ook een klik zijn tussen ons en de medewerker.

Schroom dus niet om te bellen, whatsappen of mailen, zo weet je of wij de juiste partij zijn!

Even praktisch

Geen mens en geen bedrijf zijn hetzelfde. Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek met jou en intake met de medewerker maken wij graag een offerte op maat.

Wij werken discreet en vertrouwelijk, de beroepsverenigingen en de AVG eisen dat. Wij noemen het gewoon ‘fatsoen’. Zo zit ook ons niet-goed-geld-terug-regeling in elkaar. Hebben wij onverhoopt ons werk niet goed gedaan dan geven wij geld terug.

De medewerker kan direct beginnen. Coaching kan op werkdagen, ook in de avonduren. We staan daarnaast voor werkgever en medewerker klaar, ook in het weekend als het moet.

Individuele coach
Meer weten over coaching in werk:
Contact

Meer weten over coaching in werk:

Stuur ons een mailtje:
info@deherenvanwerk.nl
Of bel / WhatsApp ons:
013 211 05 61