Interim

Oké, we zijn volle bak bezig met mensen en hun werk, maar gaan geen interim opdracht uit de weg. Jij als werkgever hebt verschillende expertises in huis. Vast ook op het gebied van HR. Organisatie-ontwikkelingen, capaciteitstekort of verzuim kunnen aanleiding zijn om rap expertise in te willen vliegen van bijvoorbeeld een loopbaancoach of mobiliteitsadviseur.

Je wilt vertrouwen op de flexibele inzet van een professional in het loopbaanvak. Dat kunnen wij voor jou betekenen.

Interim

In te vliegen voor …

We zijn beschikbaar als interim loopbaan- of mobiliteitsadviseur, voor het opzetten of uitbouwen van een mobiliteitscentrum. Of vraag ons om onze expertise te delen in een project gericht op inzetbaarheid en mobiliteit. Vraag Elton als LinkedIn-specialist voor je employer branding of recruitment. Vraag Maurice als tijdelijke aanvulling in een coachpool. Wij stappen moeiteloos in je organisatie en nemen naast onze kennis en ervaring, tal van ‘best practices’ mee.

Goud!
Maurice en Elton zijn authentiek en deskundig. Dit aangevuld met humor: een gouden combinatie.
Brenda Docter, voormalig Senior Beleidsadviseur HR, Erasmus Universiteit Rotterdam
Interim

Onze ervaring

We brengen een schat aan ervaring mee uit onze eigen carrière, onze huidige praktijk en eerdere (interim) opdrachten. Onze ervaring ligt in tal van branches en rollen. We zijn bekend met mensen en organisaties in de financiële dienstverlening, retail, verzekeringsbranche, uitzendwezen, overheid, hoger en wetenschappelijk onderwijs, productieomgevingen, kinderopvang, zorg en techniek.

In deze sectoren mochten we werkzaam zijn in verschillende rollen. Denk aan projectleider, interim ‘career coach’, trainer en manager. Kijk op onze LinkedIn (Elton en Maurice) om meer te weten te komen over onze brede werkervaring.

Interim

Mogen we aan de slag?

Aan onze deskundigheid en enthousiasme hoef je niet te twijfelen. Het draait om de juiste klik! In contact met ons kom je er snel achter of wij bij jou als werkgever passen en of wij matchen met de vraag.

Schroom dus niet om te bellen, whatsappen of mailen, zo weet je of wij de juiste partij zijn!

Even praktisch

Een persoonlijke kennismaking is vrijblijvend en snel gepland zodat jij binnen no-time weet of wij de juiste personen zijn voor jouw interim opdracht. De investering voor een interim opdracht is afhankelijk van de vraag. We maken graag een heldere offerte.

Wij werken discreet en vertrouwelijk, de beroepsverenigingen en de AVG eisen dat ook. Maar wij noemen het gewoon ‘fatsoen’.

Interim
Meer weten over interim:
Contact

Meer weten over interim:

Stuur ons een mailtje:
info@deherenvanwerk.nl
Of bel / WhatsApp ons:
013 211 05 61