Gratis ontwikkeladvies

Dat medewerkers regelmatig nadenken over de toekomst van het werk is heel belangrijk. Dat is altijd al zo, maar in deze crisis geldt dat misschien wel extra. Veel professionals en wellicht ook jouw medewerkers zijn genoodzaakt de komende maanden ander werk te zoeken. Wie zich daar op voorbereid, komt makkelijker elders aan de slag als dat nodig is.

Het Ontwikkeladvies is gesubsidieerd en daarmee kosteloos. Het is onderdeel van het crisisprogramma NL Leert Door waarmee de overheid de gevolgen van de crisis helpt te verzachten door mensen te ondersteunen om zich te (her)oriënteren op hun actuele mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Daarmee lijkt het Ontwikkeladvies sterk op het Ontwikkeladvies voor Vijfenveertigplussers uit 2018 en 2019.

Medewerkers kunnen zich helaas niet meer aanmelden voor het gratis Ontwikkeladvies dat per 1 december startte. Wil je toch hulp voor je medewerker(s)?  Laat het ons weten via het algemene contact formulier

Gratis ontwikkeladvies

Werkwijze

Na aanmelding via het aanmeldformulier nemen wij telefonisch contact met de medewerker op voor een korte intake. Bij een ‘klik’ starten we.

Tijdens de gesprekken komen iemands persoonlijke kwaliteiten, drijfveren, interesses en mogelijke zorgen aan de orde. Alles wat wordt besproken is uiteraard vertrouwelijk. In het Ontwikkeladvies staan de ontwikkeling en toekomstplannen van de medewerker centraal. Het laat zien waar kansen op de arbeidsmarkt liggen, waar iemand zich nog in kan ontwikkelen en hoe de medewerker het werk leuk kan houden. Nu en in de toekomst.

Het Ontwikkeladvies bestaat uit:

  • 4 uur coaching
  • een arbeidsmarktscan en persoonlijk profiel
  • gebruik van 2 online portals met o.a. loopbaantesten, beroepenverkenner, vacaturebank en artikelen
  • advies en een actieplan voor je toekomst
Goud
Maurice en Elton zijn authentiek en deskundig. Dit aangevuld met humor: een gouden combinatie.
Brenda Docter, voormalig senior beleidsadviseur HR. Erasmus Universiteit Rotterdam
Gratis ontwikkeladvies

Wat wij voor werkgever en werknemer gaan betekenen

Het resultaat van ons werk is … werk. Dat geldt ook voor het Ontwikkeladvies. Het biedt medewerkers de mogelijkheid een eerste stap te zetten in hoe ze hun eigen toekomst voor zich zien, in een mogelijke (her)oriëntatie op hun arbeidsmarktpositie. Waar liggen voor hen de mogelijkheden, waar vinden zij vacatures. Misschien is ondernemerschap een optie, en hoe zijn zij daar dan op voorbereid?

Het ontwikkeladvies helpt de medewerker aan inzicht in:

  • zichzelf, sterke en zwakke punten en wat (beter) bij hem of haar past;
  • te ontwikkelen competenties en scholingsmogelijkheden;
  • kansen en alternatieven van werk op de arbeidsmarkt;
  • hoe werk te vinden en hoe werkgevers jou kunnen vinden, offline en online via LinkedIn;
  • manieren om succesvol te netwerken en te solliciteren;
  • energie en inspiratie om door te pakken en je eigen loopbaan vorm te geven.

Wij halen alles uit de kast om de medewerker zich te laten (her)oriënteren op hun actuele mogelijkheden op de arbeidsmarkt voor nu of in de (nabije) toekomst.

Gratis ontwikkeladvies

Mogen we aan de slag?

Aan onze deskundigheid en enthousiasme hoef je niet te twijfelen. Het draait om de juiste klik! In een kennismaking kun je ervaren of je ons de medewerker toevertrouwd. Zo moet er ook een klik zijn tussen ons en de medewerker.

Schroom dus niet om te bellen, whatsappen of mailen, zo weet je of wij de juiste partij zijn!

Even praktisch

Het beschikbare bedrag per ontwikkeladvies bedraagt €700,- inclusief btw per traject. Om de drempel voor alle deelnemers van het Ontwikkeladvies en ook jouw medewerkers zo laag mogelijk te maken, loopt de aanvraag van de subsidie en de betaling ervan via ons.

Wij werken discreet en vertrouwelijk, de beroepsverenigingen en de AVG eisen dat ook. Maar wij noemen het gewoon ‘fatsoen’. Deelnemers melden zichzelf en mogelijk zonder medeweten van de werkgever aan. Werkgevers worden dan ook door ons niet op de hoogte gesteld van wie deelneemt. Elke deelnemer kan direct beginnen. Het Ontwikkeladvies kan plaatsvinden op werkdagen, ook in de avonduren.

Wil je het Ontwikkeladvies en/of gesubsidieerde scholingsmogelijkheden promoten binnen je organisatie. Wij denken graag met je mee en schrijven graag mee aan informatie aan medewerkers. Hiermee kun je als werkgever je medewerkers verwijzen naar een betrouwbaar, lokaal en modern loopbaanadviesbureau.

Gratis ontwikkeladvies
Meer weten over Ontwikkeladvies:
Contact

Meer weten over Ontwikkeladvies:

Stuur Maurice een mailtje:
maurice@deherenvanwerk.nl
Of bel / WhatsApp ons:
06 - 14 27 60 88