Workshops

Onze workshops worden ingezet voor het vergroten van inzetbaarheid van medewerkers of om medewerkers te leren effectief ander werk te vinden. We bieden ook LinkedIn-trainingen om mensen zich als professional en/of werkzoekende te profileren, vakkennis op te doen en hun netwerk te vergroten. En al eens gedacht over employer branding? Het online sterk neerzetten van jou als werkgever door medewerkers binnen de organisatie via LinkedIn.

Een hele of halve dag, een lunch of netwerkbijeenkomst? In company, op onze locatie of elders in het land. We regelen het.

Workshops

Inzetbaarheid en loopbaan

In loopbaantrainingen en workshops laten we medewerkers nadenken over en vormgeven aan hun duurzame inzetbaarheid in de organisatie. Of we zetten in op training, zodat medewerkers juist ander werk vinden bij (toekomstig) baanverlies.

Tijdens de trainingen en workshops ontdekken medewerkers hoe zij het huidige werk, de ontwikkelingen in het vak en de organisatie, kunnen aansluiten op eigen kwaliteiten en de ontwikkeling daarvan, hun drijfveren en ambities. Of om juist persoonlijkheid, waarden, kwaliteiten en interesses te vertalen naar nieuw werk. Om vervolgens ook te leren effectief kansen te vinden, erop te solliciteren, opgemerkt te worden door en aan tafel te komen bij werkgevers.

Dit alles door inzet van testen, onze online loopbaanportal, oefeningen in de groep en het delen van de fijne kneepjes rondom het onderwerp.

Goud!
Maurice en Elton zijn authentiek en deskundig. Dit aangevuld met humor: een gouden combinatie.
Brenda Docter, voormalig Senior Beleidsadviseur HR, Erasmus Universiteit Rotterdam
Workshops
Linkedin training

LinkedIn

Een training voor medewerkers die beroepsmatig willen worden gevonden door toekomstige opdrachtgevers, klanten of relevante collega’s uit het vak. Of juist in contact willen komen met potentiële werkgevers en niet afhankelijk willen zijn van de online aangeboden vacatures.

Medewerkers leren, afhankelijk van het trainingsdoel dat jij als werkgever stelt, alle mogelijkheden van dit mooie zakelijke platform kennen, en dat zijn er veel meer dan je denkt! Zo creëren we een technisch goed vindbaar profiel en ontdekken medewerkers hoe ze de markt kunnen verkennen en bewerken in hun zoektocht naar een baan, kennis, klanten en opdrachtgevers. We leren mensen LinkedIn dus voor hen te laten werken!

 

Re-intergratie Joost en Elton

Employer Branding via LinkedIn

Jouw organisatie heeft natuurlijk niet van vandaag op morgen ‘zomaar even’ een aantrekkelijk werkgeversimago. Toch is dit nodig om de juiste mensen aan te trekken.

Op LinkedIn bereik je als werkgever niet alleen actief werkzoekenden, maar juist ook een grote groep studerenden of werkende mensen die (nog) niet weet welke baan ze zoeken. Of zelfs nog niet weten dat ze op zoek zijn naar een nieuwe baan: de latent werkzoekenden. Deze groep verleid een werkgever niet met een baan, maar wel met het activeren van je employer brand en het tonen van je vacatures aan de juiste kandidaten. En dat is wat je als werkgever in deze training leert.

Deze training leert je hoe je ervoor zorgt dat jouw bedrijf op social media de juiste mensen aan zich weet te binden. Dit door technische know-how over echt alle functionaliteiten van LinkedIn, inspirerende ideeën om LinkedIn te gebruiken voor arbeidsmarktcommunicatie, handvatten om strategie te bepalen en LinkedIn gericht op de doelgroep te gebruiken. Met als resultaat: verbinding met toekomstige personeel.

Meer weten over onze workshops:
Contact

Meer weten over onze workshops:

Stuur ons een mailtje:
info@deherenvanwerk.nl
Of bel / WhatsApp ons:
013 211 05 61