Loopbaanbegeleiding

Wat kan of wil ik eigenlijk? Hoe haal ik alles uit mijn baan? Hoe bereik ik wat ik wil? Ben ik toe aan een carrièreswitch? Of je nu young of senior professional bent, vragen die jij jezelf stelt omdat je niet meer fluitend naar je werk gaat of niet meer zeker bent van werk. Loopbaanbegeleiding helpt je daarbij.

Waarom zou ik loopbaanbegeleiding overwegen?

Het antwoord op de vraag ‘waarom zou ik loopbaanbegeleiding overwegen?’ is simpel. Met onze loopbaancoaching krijg je frisse inzichten over jezelf en ken je de kansen in je huidige baan of de arbeidsmarkt. En als je naar werk gaat zoeken, helpen wij bij het solliciteren, netwerken en profileren via LinkedIn. Dit zodat jij werk vindt en plezier haalt uit werk.

Loopbaanbegeleiding

Werkwijze loopbaanbegeleiding

Voor elke vraag een oplossing. Je kunt bij ons terecht voor een los gesprek tot aan een van onze loopbaanprogramma’s. Twee coaches met elk een expertise. Online en offline.

Met individuele gesprekken, een online kennis- en testportal, LinkedIn workshop en sollicitatietraining, support tussendoor en onze tomeloze energie, krijg jij frisse inzichten over jouw kwaliteiten, drijfveren en interesses. Ken je de kansen op de arbeidsmarkt. Doe je kennis en inspiratie op voor het vinden van werk, een nieuwe carrière of het leuker maken van je eigen werk.

Persoonlijk en écht
De heren maken jouw traject persoonlijk. Ze gaan echt tot de kern om je te helpen bij jouw zoektocht. Een top combinatie!
Carmen Polderman, Rotterdam
Loopbaanbegeleiding

Wat loopbaanbegeleiding voor jou gaat betekenen?

Het is natuurlijk altijd goed om over je eigen toekomst na te denken, maar loopbaanbegeleiding levert meer op dan dat. Het resultaat van ons werk is…werk. Eigenlijk leveren wij je meer dan werk. Met wat je nu leert, is in de toekomst werk vinden een fluitje van een cent. Je weet wat jij uit werk wilt halen en wat jij als professional bijdraagt voor werkgevers. Je leert kansen te vinden op de arbeidsmarkt. Je netwerk groeit doordat je online zichtbaar én vindbaar bent. Je weet een krachtig cv en pakkende motivatie op te stellen om zelfverzekerd aan tafel zitten bij werkgevers.

Wij halen alles uit de kast tijdens de loopbaanbegeleiding, zodat jij jouw carrière een nieuwe, frisse en vliegende (door)start kunt geven.

Loopbaanbegeleiding

Mogen we aan de slag?

Aan onze deskundigheid en enthousiasme hoef je niet te twijfelen. In onze ogen draait het om de juiste klik! In een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek kom je erachter of wij bij jou passen en of ons loopbaanadvies aansluit bij jouw behoeften. Waar je de loopbaanbegeleiding volgt? Je bent van harte welkom op ons kantoor in Tilburg, maar wij werken ook online.

En als we je niet kunnen helpen, zeggen we dat eerlijk. Je krijgt altijd een advies van ons mee. Schroom dus niet om te bellen, whatsappen of mailen.

Loopbaanbegeleiding intakegesprek

Een intake is vrijblijvend en kosteloos. Een los gesprek of een loopbaanprogramma op maat? We maken graag een offerte.

Wij werken discreet en vertrouwelijk, de beroepsverenigingen en de AVG eisen dat ook. Maar wij noemen het gewoon ‘fatsoen’. Zo zit ook ons niet-goed-geld-terug-regeling in elkaar. Hebben wij onverhoopt ons werk niet goed gedaan, of bereik jij je doel eerder, dan geven wij geld terug.

We staan voor je klaar op werkdagen, in avonden en online ook in het weekend als het moet.

Loopbaanbegeleiding bij een carrièreswitch

Misschien ga je met tegenzin naar je werk? Heb je het gevoel dat je niet optimaal gebruik maakt van jouw kwaliteiten? Of is het gewoon tijd voor iets anders, iets waar je meer energie uit gaat halen? Hoe dan ook, een carrièreswitch is niet iets wat je zomaar even doet. Het vraagt lef, moed en doorzettingsvermogen, omdat je eigenlijk een nieuwe beroepskeuze gaat maken. En dat roept meteen heel veel vragen op. Want waar moet je beginnen? Wanneer is het de juiste tijd om een carrièreswitch te maken? Bestaat de juiste tijd überhaupt? En hoe pak je dat dan aan? Allemaal vragen waarop je het antwoord niet meteen hoeft te weten natuurlijk.

Onze loopbaanbegeleiding kan je helpen om je talenten verder te ontdekken en kansen en mogelijkheden te onderzoeken. Misschien kom je er tijdens de coaching achter dat je eigenlijk helemaal niet wilt switchen, maar dat je je huidige werkveld interessanter en uitdagender kunt maken. En misschien kom je er juist wel achter dat een switch hét antwoord is voor jou. Hoe dan ook, je vindt de antwoorden en kunt ermee verder!

Loopbaanbegeleiding
Meer weten over Loopbaancoaching?
Nieuwsgierig?

Meer weten over Loopbaancoaching?

Stuur ons een mailtje:
info@deherenvanwerk.nl
Of bel / WhatsApp ons:
013 211 05 61