STAP LinkedIn Training

Helaas bieden wij vanaf 2023 geen trajecten meer aan via het STAP-budget. Kijk voor onze reguliere dienstverlening op het gebied van LinkedIn op deze pagina. Of maak een afspraak voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek. Je krijgt altijd een advies van ons mee.

Jij kunt je met LinkedIn online onderscheiden op basis van jouw persoonlijkheid, ambities en resultaten. Of je nu in loondienst werkt of zelfstandig ondernemer bent: het gaat erom dat jij gevonden wordt en zelf jouw (arbeids)markt kunt bewerken. Met LinkedIn kun je op een snelle manier je netwerk vergroten. Je komt in contact met degenen die jou verder helpen in je loopbaan of ondernemerschap en je blijft op de hoogte van bedrijven en professionals die jou inspireren.

Wij helpen je alles uit LinkedIn te halen. In deze training leer je in een aantal stappen jouw toegevoegde waarde scherp te hebben, je zelf te ‘branden’ en hoe jij LinkedIn kunt inzetten om jouw doelen te behalen. Je krijgt direct toepasbare tips en tools om LinkedIn optimaal te gebruiken en jezelf zo goed mogelijk digitaal vindbaar en zichtbaar te maken.

Werkwijze

Je start met een (online) intake waarin we jouw situatie verkennen, je doelen bepalen en jou het programma toelichten zodat jij aan de slag kunt.

In 1,5 maand doorloop je 4 online modules door waaronder testen om je interesses en talenten te meten, een webinar over Personal Branding en twee trainingen om je LinkedIn profiel te optimaliseren en om via LinkedIn jouw markt te bewerken.

Zo weet jij wat Linkedin voor jou kan betekenen; heb jij je interesses en talenten scherp en hoe je dit alles sterk met personal branding naar je LinkedIn profiel vertaalt. En dat profiel is na de training professioneel, goed vindbaar en geeft de bezoeker de juiste inzichten in wat jij voor de bezoeker kan betekenen. Om zelf ook gericht te kunnen zoeken naar interessante bedrijven en de juiste personen om ermee te verbinden.

STAP LinkedIn Training
STAP LinkedIn Training

4 modules

Deze STAP LinkedIn Training bestaat uit de volgende vier modules:

  1. Online interesse- en competentietest plus terugkoppeling
  2. Personal branding webinar
  3. Training Marktconform Linkedin profiel
  4. Training Marktbewerking via Linkedin

Het programma duurt maximaal 1,5 maanden. De studiebelasting voor het zelfstandig doorlopen van onderdelen 1 en 2 bedraagt 1 tot 3 uur voor de testen en het webinar, opdrachten, reflectie en acties. Daarnaast heb je twee keer 4 uur (online) training in de laatste twee modules.

Hieronder vertellen we je kort het inhoudelijk programma.

Programma

Testen

Je start met een interesse- en competentietest. Interesses zeggen iets over je persoonlijke motivatie en branchevoorkeuren, daarnaast kijkt de test naar specifieke kennis en vaardigheden (competenties). Zo krijg je een beter beeld van jezelf. Tegelijkertijd vul je de talententest in. Zo leer jij je eigen talenten kennen, verwoorden, in te zetten en weet jij wat je toegevoegde waarde is. Dit is wat iedere werkgever of opdrachtgever wil weten. Voor je LinkedIn profiel dus van essentiële waarde. Bij deze module heb je in een individuele sessie een persoonlijke terugkoppeling van de testresultaten.

Personal Branding

Personal branding is het ontdekken, versterken en zichtbaar maken van je talenten en onderscheidende waarde om meer plezier en succes in je werk te realiseren. Door je eigen unieke talenten, kwaliteiten en interesses zichtbaar en hoorbaar te maken, ontwikkel je jezelf als onderscheidend merk en persoonlijkheid. Uitgangspunt is natuurlijk dat je kwaliteit levert op jouw vakgebied. Wat dat vervolgens inhoud ga je in de 60 minuten durende webinar ervaren. We nemen je mee door een aantal modellen en verschillende praktische oefeningen. Zodat je straks kan knippen en plakken bij het invullen van de verschillende velden in je LinkedIn-profiel.

Linkedin ‘marktconform profiel’

In het derde deel van de training ligt de focus op het goed inrichten van het profiel, zowel vindbaar zijn voor de juiste vacatures of opdrachten alsmede het aantrekkelijk maken van je profiel, het vinden van (verborgen) opdrachten of vacatures. Voor alle professionals geldt dat een professioneel profiel de eerste stap is om Linkedin succesvol voor je te laten werken. Je gaat o.a. je technische vindbaarheid vergroten en toetsen, schrijft aantrekkelijke teksten, leert de relevante instellingen en functies op LinkedIn en je jouw know-how versterkt met show-how.

Linkedin ‘marktbewerking’

Zodra het Linkedin profiel de juiste look en feel heeft kan het online benaderen (zakelijk tinderen) van opdrachtgevers, werkgevers en recruiters van start. Om dit effectief en op juiste wijze toe te passen leer je in deze laaste module o.a. effectieve vacaturemeldingen aan te maken, hoe je interessante werk- of opdrachtgevers en recruiters vindt; hoe je met interessante personen verbindt; hoe je slim met hashtags vacatures en content vindt en hoe je een zo groot mogelijk bereik krijgt als je zelf wilt posten.

Wat wij voor jou gaan betekenen?

Het is natuurlijk altijd goed om over je eigen toekomst na te denken, maar onze STAP LinkedIn Training levert meer op dan dat.

Het resultaat van ons werk is…werk. Eigenlijk leveren wij je meer dan werk. Met wat je nu leert, is in de toekomst werk vinden en netwerken een fluitje van een cent. Je weet wat jij uit LinkedIn kunt halen, hoe jij je online als medewerker in loondienst of zelfstandig ondernemer (kortom professional) kunt profileren en hoe jij je netwerk blijvend kunt laten groeien en weet te benutten doordat je online zichtbaar én vindbaar bent.

Kortom: wij halen alles uit de kast tijdens de STAP LinkedIn Training, zodat jij jouw werk, je loopbaan of ondernemerschap merkbare impact kunt geven.

STAP LinkedIn Training
STAP LinkedIn Training

Mogen we aan de slag?

Aan onze deskundigheid en enthousiasme hoef je niet te twijfelen. In onze ogen draait het om de juiste klik! In een telefonisch intakegesprek kom je erachter of wij bij jou passen en of deze STAP LinkedIn training aansluit bij jouw behoeften.

En als we je niet kunnen helpen, zeggen we dat eerlijk. Je krijgt altijd een advies van ons mee. Schroom dus niet om te bellen, whatsappen of mailen.

Deze training wordt hybride verzorgd. Dat wil zeggen deels online en deels fysiek (tenzij er maatregelen gelden volgens de RIVM richtlijnen). De eerste stappen, intake, testen en personal branding worden online verzorgd. De twee trainingen worden fysiek verzorgd in samenwerking met onze partner Schoonderwoerd in Utrecht.

Even praktisch

Helaas bieden wij vanaf 2023 geen trajecten meer aan via het STAP-budget. 

Heb je nog vragen? Bel of whatsapp Elton 06 – 20 78 84 50 of laat ons een bericht achter en wij nemen  contact met je op.

Voorwaarden en de wijze waarop je jouw budget aanvraagt en nog enkele praktische zaken vind je op (link naar STAP pagina)

Deze STAP LinkedIn training is toegankelijk voor mensen met minimaal een MBO werk- en denkniveau. Om echt alles uit de training te kunnen halen is het goed te weten dat je 50% van de tijd zelfstandig aan de slag gaat en dus in staat moet zijn opdrachten zelfstandig uit te voeren, hierop te reflecteren en aan de slag te gaan met het voeren van netwerkgesprekken.

Wij werken discreet en vertrouwelijk, de beroepsverenigingen en de AVG eisen dat ook. Maar wij noemen het gewoon ‘fatsoen’. Zo zit ook ons niet-goed-geld-terug-regeling in elkaar. Hebben wij onverhoopt ons werk niet goed gedaan, of bereik jij je doel eerder, dan geven wij geld terug.

STAP LinkedIn Training
Meer weten over STAP:
Contact

Meer weten over STAP:

Stuur ons een mailtje:
info@deherenvanwerk.nl
Of bel / WhatsApp ons:
013 211 05 61