Loopbaancoaching

Een werkgever wil medewerkers die kennis, talenten en kwalificaties blijvend benutten en ontwikkelen. Dit om aan de eisen te voldoen die de werkgever vandaag de dag stelt. Of er nu al veranderingen spelen of het werk nog lekker gaat, loopbaancoaching stimuleert medewerkers na te denken over werk. Voor de young professional tot aan de senior.

Wij ontzorgen je zonder dat jij je als werkgever buitenspel voelt staan. Met loopbaancoaching heeft de medewerker twee onafhankelijke experts tegenover zich om regie te nemen over het huidige werk en de eigen loopbaan.

Loopbaancoaching

Hoe wij te werk gaan met loopbaancoaching

Voor elke vraag een oplossing. Wij hebben alles in huis om medewerkers regie te laten nemen over de eigen loopbaan, duurzame inzetbaarheid te vergroten of dromen te realiseren.

Individuele gesprekken met twee coaches met elk hun eigen expertise, een online kennis-, test- en vacatureportal, een LinkedIn-en sollicitatietraining, de mogelijkheid tot inzet van psychologische assessments en natuurlijk bieden we onze tomeloze support en ons netwerk. Alles halen we uit de kast om de medewerker te helpen. Of de medewerker nu blijft of vertrekt, we houden jou als werkgever continu aangehaakt.

Daadwerkelijk waarde
Elton weet niet alleen dat online profileren er tegenwoordig bij hoort, hij weet alle manieren om er daadwerkelijk waarde uit te halen.
Henk-Jan Jansen
Loopbaancoaching

Wat wij voor werkgever en werknemer gaan betekenen

Het resultaat van ons werk is…werk. De medewerker is duurzaam inzetbaar voor jou als werkgever of neemt het heft in eigen hand en kiest voor een ander pad buiten de organisatie.

Het resultaat voor jou en de medewerker is zicht op kwaliteiten, drijfveren, waarden en interesses. Vertaald naar mogelijkheden in eigen werk, een andere rol voor de organisatie of een loopbaanperspectief elders. Voor de ene betekent dat bijvoorbeeld een ontwikkelplan of een scholing, voor de andere een sollicitatietraining en on- en offline profilering op de arbeidsmarkt.

Loopbaancoaching

Mogen we aan de slag: twee loopbaancoaches met ieder eigen expertises

Aan onze deskundigheid en enthousiasme hoef je niet te twijfelen. Het draait om de juiste klik! In een kennismaking kun je ervaren of je ons de medewerker toevertrouwd. Zo moet er ook een klik zijn tussen ons en de medewerker.

Schroom dus niet om te bellen, whatsappen of mailen, zo weet je of wij de juiste partij zijn!

Onze loopbaancoaching: even praktisch

Wij bieden maatwerk. In een kennismakingsgesprek vertellen wij je graag over de oplossing op jouw vraag en de investering die daarbij hoort.

De medewerker kan direct beginnen. Kandidaten voor loopbaancoaching zijn van harte welkom op ons kantoor in Tilburg, maar wij werken ook online en in overleg op locatie. Loopbaancoaching kan op werkdagen, ook in de avonduren. We staan daarnaast voor werkgever en medewerker klaar, ook in het weekend als het moet.

Wij werken discreet en vertrouwelijk, de beroepsverenigingen en de AVG eisen dat. Wij noemen het gewoon ‘fatsoen’. Zo zit ook ons niet-goed-geld-terug-regeling in elkaar. Hebben wij onverhoopt ons werk in loopbaancoaching niet goed gedaan dan geven wij geld terug.

 

Loopbaancoaching

Loopbaancoaching is goed werkgeverschap!

Het is niet meer dan logisch dat je in het kader van goed werkgeverschap medewerkers faciliteert in de loopbaan en professionele ontplooiing die hij of zij verdient. Met loopbaancoaching kan de regie over het werk of de loopbaan in eigen handen genomen worden. Als bedrijf heb je niet altijd alle kennis en tijd in huis om adequaat in te springen op de behoeften, externe loopbaancoaching biedt dan meerwaarde. Een (en in ons geval twee) onafhankelijke en resultaatgerichte loopbaancoach helpt bij de oriëntatie op een volgende stap. Wij vinden het belangrijk om curatief en preventief te helpen. Bij loopbaanvraagstukken, bij professionele ontwikkeling en bij duurzame inzetbaarheid. Als werkgever kun je bij ons kiezen voor één van onze diensten (van loopbaancoaching tot gericht inzetten van LinkedIn voor het starten van een eigen onderneming), of voor een mix van de diensten.

Meer weten over loopbaancoaching:
Contact

Meer weten over loopbaancoaching:

Stuur ons een mailtje:
info@deherenvanwerk.nl
Of bel / WhatsApp ons:
013 211 05 61