Loopbaancoaching

Een werkgever wil medewerkers die kennis, talenten en kwalificaties blijvend benutten en ontwikkelen. Dit om aan de eisen te voldoen die de werkgever vandaag de dag stelt. Of er nu al veranderingen spelen of het werk nog lekker gaat, loopbaancoaching stimuleert medewerkers na te denken over werk. Voor de young professional tot aan de senior.

Wij ontzorgen je zonder dat jij je als werkgever buitenspel voelt staan. Met loopbaancoaching heeft de medewerker twee onafhankelijke experts tegenover zich om regie te nemen over het huidige werk en de eigen loopbaan.

In deze bizarre tijd maken medewerkers zich misschien zorgen over werk. Laat hen gebruik maken van het kosteloos Ontwikkeladvies. Als kort traject of onderdeel van een loopbaanprogramma. Lees hier meer

Loopbaancoaching

Werkwijze

Voor elke vraag een oplossing. Wij hebben alles in huis om medewerkers regie te laten nemen over de eigen loopbaan, duurzame inzetbaarheid te vergroten of dromen te realiseren.

Individuele gesprekken met twee coaches met elk een expertise, een online kennis-, test- en vacatureportal, een LinkedIn-en sollicitatietraining, de mogelijkheid tot inzet van psychologische assessments en natuurlijk bieden we onze tomeloze support en ons netwerk. Alles halen we uit de kast om de medewerker te helpen. Of de medewerker nu blijft of vertrekt, we houden jou als werkgever continu aangehaakt.

Daadwerkelijk waarde
Elton weet niet alleen dat online profileren er tegenwoordig bij hoort, hij weet alle manieren om er daadwerkelijk waarde uit te halen.
Henk-Jan Jansen
Loopbaancoaching

Wat wij voor werkgever en werknemer gaan betekenen

Het resultaat van ons werk is…werk. De medewerker is duurzaam inzetbaar voor jou als werkgever of neemt het heft in eigen hand en kiest voor een ander pad buiten de organisatie.

Het resultaat voor jou en de medewerker is zicht op kwaliteiten, drijfveren, waarden en interesses. Vertaald naar mogelijkheden in eigen werk, een andere rol voor de organisatie of een loopbaanperspectief elders. Voor de ene betekent dat bijvoorbeeld een ontwikkelplan of een scholing, voor de andere een sollicitatietraining en on- en offline profilering op de arbeidsmarkt.

Loopbaancoaching

Mogen we aan de slag?

Aan onze deskundigheid en enthousiasme hoef je niet te twijfelen. Het draait om de juiste klik! In een kennismaking kun je ervaren of je ons de medewerker toevertrouwd. Zo moet er ook een klik zijn tussen ons en de medewerker.

Schroom dus niet om te bellen, whatsappen of mailen, zo weet je of wij de juiste partij zijn!

Even praktisch

Wij bieden maatwerk. In een kennismakingsgesprek vertellen wij je graag over de oplossing op jouw vraag en de investering die daarbij hoort.

Wij werken discreet en vertrouwelijk, de beroepsverenigingen en de AVG eisen dat. Wij noemen het gewoon ‘fatsoen’. Zo zit ook ons niet-goed-geld-terug-regeling in elkaar. Hebben wij onverhoopt ons werk niet goed gedaan dan geven wij geld terug.

De medewerker kan direct beginnen. Coaching kan op werkdagen, ook in de avonduren. We staan daarnaast voor werkgever en medewerker klaar, ook in het weekend als het moet.

Gratis ontwikkeladvies

Geraakt door de gevolgen van de Corona-crisis? Voor jou als (niet) werkende, flexwerker, zzp’er of zelfstandig ondernemer is er vanaf 1 augustus de mogelijkheid kosteloos een eerste stap te zetten in je (her)oriëntatie in en naar werk. Dit met het Ontwikkeladvies gefinancierd door de overheid ter verzachting van de gevolgen van de huidige crisis.

Loopbaancoaching
Meer weten over loopbaancoaching:
Contact

Meer weten over loopbaancoaching:

Stuur Maurice een mailtje:
maurice@deherenvanwerk.nl
Of bel / WhatsApp ons:
06 - 14 27 60 88