Outplacement

Jij als werkgever en de werknemer nemen afscheid van elkaar. Om wat voor reden dan ook. Je biedt outplacement coaching aan, zodat hij of zij snel ander werk vindt of die ene droom realiseert. Wij helpen graag en deskundig.

Vaak is outplacement intensief, maar soms is specifiek gerichte support zoals een sollicitatietraining voldoende. Of de medewerker nu het roer om wil gooien of hetzelfde werk wil blijven doen. Door onze aanpak en betrokkenheid vindt 90% werk. Eerder laten we jou en de medewerker niet los!

Outplacement

Werkwijze outplacement

Met ieder onze eigen expertise helpen we de medewerker scherp te krijgen wat hij of zij wil en hoe hij of zij daar komt. Wij begrijpen als tijd nodig is om het werk los te laten. Om vervolgens vol energie werk te vinden. En dat wordt gevonden!

Individuele gesprekken met twee coaches met elk een expertise, een online kennis-, test- en vacatureportal, een LinkedIn-en sollicitatietraining, de mogelijkheid tot inzet van psychologische assessments en natuurlijk bieden we onze tomeloze support en ons netwerk. Alles halen we uit de kast om de medewerker te helpen.

Brabants gezellig en professioneel!
De klik was er meteen met beide Heren en de juiste richting voor mijn carrière na korte tijd ook! Daarnaast topbegeleiding op LinkedIn zodat ik in no time door recruiters werd gevonden en ook zelf de juiste mensen en bedrijven kon vinden.
Fransje ter Doest, Tilburg
Outplacement

Wat outplacement coaching voor jou en de medewerker gaan betekenen

Het resultaat van ons werk is…werk. De medewerker vindt een werkgever of start misschien als zelfstandige. Met zicht op kwaliteiten, drijfveren, waarden en interesses vertaalt de medewerker deze naar mogelijkheden in werk. Door training kan de medewerker zich profileren en solliciteren op de arbeidsmarkt. Wij geven een duw in de rug of trappen op de rem als dat nodig is. Wij leren de medewerker eenvoudig en snel de kneepjes om op eigen kracht werk te vinden. Voor nu en een volgende keer. Daarom doen wij niet aan kostbare jobhunting. Dat we ons netwerk aanspreken om kansen te creëren is dan weer wel vanzelfsprekend.

Jij als werkgever biedt goed werkgeverschap en wordt ontzorgd door onze deskundigheid. Met outplacement versnel je het vertrek, zodat jij de functie weer kunt vervullen of juist kosten kunt besparen.

Outplacement

Mogen we aan de slag met outplacement?

Aan onze deskundigheid en enthousiasme hoef je niet te twijfelen. Het draait om de juiste klik! In een kennismaking kun je ervaren of je ons de medewerker toevertrouwd. Zo moet er ook een klik zijn tussen ons en de medewerker.

Schroom dus niet om te bellen, whatsappen of mailen, zo weet je of wij de juiste partij zijn!

Even praktisch

Geen mens en geen bedrijf zijn hetzelfde. Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek met jou en intake met de medewerker maken wij graag een offerte op maat.

Wij werken discreet en vertrouwelijk, de beroepsverenigingen en de AVG eisen dat. Wij noemen het gewoon ‘fatsoen’. Zo zit ook ons niet-goed-geld-terug-regeling in elkaar. Hebben wij onverhoopt ons werk niet goed gedaan dan geven wij geld terug.

De medewerker kan direct beginnen. Coaching kan op werkdagen, ook in de avonduren. We staan daarnaast voor werkgever en medewerker klaar, ook in het weekend als het moet.

Outplacement
Meer weten over outplacement:
Contact

Meer weten over outplacement:

Stuur ons een mailtje:
info@deherenvanwerk.nl
Of bel / WhatsApp ons:
013 211 05 61