Re-integratie

Goede en daadkrachtige re-integratie is complex met al die wettelijke verplichtingen die je als werkgever hebt. Los daarvan wil je als werkgever de medewerkers goed begeleiden. Dat vraagt om expertise. Wij hebben een expert aan ons verbonden.

Onze expert zorgt voor eenvoudig, direct toepasbaar advies en hulp bij re-integratie 1e en 2e spoor. Hierdoor voldoe jij zo goed als mogelijk aan de re-integratie verplichtingen in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter. Onze re-integratie-expert ontzorgd. Weer wat opgelost!

Re-integratie

Werkwijze

Jij als werkgever en de werknemer worden vanaf de eerste ziektedag tot en met de WIA-keuring gecoacht. Onze expert is snel in te vliegen, maakt zich het dossier eigen en verzorgt adequate begeleiding en dossiervorming. Door zijn ruime ervaring neemt hij in zijn advies de ‘best practices’ mee die van toepassing is op de vraag.

Bij Spoor 2 bundelen wij de krachten. Dit om de medewerker te helpen bij het vinden van nieuw werk. Twee coaches met elk een expertise, een online kennis-, test- en vacatureportal, een LinkedIn-en sollicitatietraining, de mogelijkheid tot inzet van psychologische assessments en natuurlijk bieden we onze tomeloze support en ons netwerk. Alles halen we uit de kast om de medewerker en jou als werkgever te helpen.

"We geven je geen vis, maar leren je hoe de hengel werkt."
Joost Bus, re-integratie expert bij De Heren Van Werk
Re-integratie

Wat wij voor jou en de medewerker gaan betekenen

Het resultaat van ons werk is…werk. De medewerker is duurzaam gere-integreerd in eigen, aangepast of ander werk bij de eigen werkgever. Of gaat voor werk buiten de organisatie.

Of de re-integratie in spoor 1 of 2 betreft, jij als werkgever hebt met ons advies de juiste stappen op het juiste moment gezet. Je bent het gehele traject op de hoogte en houdt de regie. Mocht er geen plaatsing zijn dan heb je als werkgever met ons advies zo goed als mogelijk aan de verplichtingen voldaan in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter. Met de juiste documentatie wordt het verzuimdossier gevuld. Ontzorgen noemen we dat.

Re-integratie

Mogen we aan de slag?

Aan onze deskundigheid en enthousiasme hoef je niet te twijfelen. Het draait om de juiste klik! In een kennismaking kun je ervaren of je ons de medewerker toevertrouwd. Zo moet er ook een klik zijn tussen ons en de medewerker.

Schroom dus niet om te bellen, whatsappen of mailen, zo weet je of wij de juiste partij zijn!

Even praktisch

Een kennismaking met ons en/of onze re-integratie-expert is vrijblijvend. Geen mens en geen bedrijf zijn hetzelfde. De investering is afhankelijk van wat jij als werkgever en de medewerker nodig hebben, wat je zelf als werkgever doet en bij ons neerlegt. We maken graag een offerte op maat.

Wij en alle specialisten die met ons verbonden zijn, werken discreet en vertrouwelijk, de beroepsverenigingen en de AVG eisen dat. Maar wij noemen het gewoon ‘fatsoen’. Wij gaan direct aan de slag en zijn er dus wanneer jij ons nodig hebt.

Re-integratie
Meer weten over re-integratie:
Contact

Meer weten over re-integratie:

Stuur ons een mailtje:
info@deherenvanwerk.nl
Of bel / WhatsApp ons:
013 211 05 61