Doe mij maar wat toegevoegde waarde!

Je hebt er misschien al over gehoord of gelezen. Het STAP-budget is razend populair. Logisch, want je krijgt van de overheid jaarlijks een subsidie voor jouw eigen ontwikkeling. Dit is hét moment om nog meer regie te krijgen in je ontwikkeling, in je loopbaan of in het ondernemerschap. En om jouw toegevoegde waarde te onderzoeken en uit te dragen. 

Op zoek naar (ander) werk?

In deze arbeidsmarkt lijkt het makkelijk, je vindt zo een baan of een nieuwe baan. Er is toch een enorme krapte op de markt? Nou, aan de slag dan! Of wacht heel even. Doe een stapje terug. Je hebt besloten dat je ‘iets’ anders wilt. Maar weet je al precies wat? En durf je dat kritisch te onderzoeken? Wellicht geven jouw talenten en interesses wel een aanknopingspunt voor een verrassende beroepsrichting of een andersoortige werkomgeving. En doe je ideeën op om ook echt nieuw, ander en leuker werk te vinden dat heel goed bij jou past. Kijk hier eens of het iets voor je is! Hadden we al gezegd dat je hier zelf niet voor hoeft te betalen? 

Of toch ondernemen?

Wil je je eigen bedrijf opstarten of ben je al begonnen? Combineer je je bedrijf met een parttime baan of ben je er fulltime mee bezig? Welke vorm je ook hebt gekozen of gaat kiezen, je loopt vanzelf tegen vragen aan. Hoe kom ik aan klanten? Hoe moet ik upscalen? Hoe positioneer ik mezelf of mijn bedrijf? Als ondernemer hoef je echt niet alles zelf te kunnen en overal antwoord op te weten. Sterker nog: een goede ondernemer weet dat hij het niet alleen kan. En je hoeft ook niet meteen voor de totale perfectie te gaan, integendeel. Je gaat juist voor die eerste klant of voor een herpositionering. Of voor het sparren met twee experts. Hoe dan ook: met het STAP-budget kun je na de zomer Ondernemerscoaching krijgen. Ook weer gratis! Meer info? Kijk snel hier.

LinkedIn maximaal uitnutten

Je zit op social media, althans daar gaan we even vanuit nu je dit artikel zit te lezen. Maar ken je alle ins & outs al? Vast niet. Je kunt LinkedIn of Facebook namelijk nog beter gebruiken om -we noemen maar een paar dingen- klanten te vinden of je droombaan te bemachtigen. Wist je bijvoorbeeld dat je op LinkedIn veel beter vindbaar bent als je de keywoorden en de functietitel op de goede plek zet? Of dat je pro-actief kansen kunt creëren om nieuwe klanten aan je te binden of juist recruiters en werkgevers naar je toe te lokken? Er schuilt namelijk nog een hele onontgonnen wereld achter jouw profiel. Dus stop nu met scrollen en ga leren hoe je LinkedIn echt effectief inzet! Je kunt meteen aan de slag, maar je kunt ook nog even wachten tot na de zomer. Want… gratis! Check deze pagina. 

STAPpen maar! 

De drie trainingen worden aangeboden in samenwerking met onze samenwerkingspartner Schoonderwoerd. Ze zijn opgenomen in het scholingsregister van DUO en voldoen uiteraard aan de voorwaarden van de STAP-regeling.