Carrièreswitch

Wat wil ik nou eigenlijk? Word of blijf ik gelukkig als ik de rest van mijn leven dit werk blijf doen? Zou een andere carrière iets voor mij zijn? Maar waar moet ik dan beginnen? Een hele carriéreswitch is nogal wat. Of toch niet? Al die vragen die blijven sluimeren, nu is hét moment om antwoorden te vinden. Om uit te zoeken waar je écht gelukkig van wordt, je (nog onbenutte) talenten onder loep te nemen en mogelijke kansen te onderzoeken.

Of je nu een young professional bent of overweegt een carrièreswitch te maken na je 40e: het is altijd goed om over je toekomst na te denken.

Carrièreswitch

Hulp bij carrièreswitch

Om frisse inzichten te krijgen over jouw kwaliteiten, drijfveren en interesses zetten we professionele e-assessments en een unieke beroepenverkenner in om jou te matchen met tal van beroepsrichtingen op basis van wetenschap. Om zo je kansen op de arbeidsmarkt te leren kennen en kennis en inspiratie op te doen voor het vinden van een nieuwe carrière. Dit ook door mensen te spreken uit jouw en ons netwerk, of daarbuiten.

En soms pakt het anders uit dan jij had verwacht en ga je ondernemen, fulltime of naast je werk. Loopbaanbegeleiding is meer dan alleen een ontdekkingstocht! Want het resultaat van ons werk… is werk! Als je eenmaal weet wat je wilt, helpen we bij het solliciteren, netwerken en profileren op LinkedIn. Of we helpen je bij het opzetten van je eigen onderneming. Kortom alles zodat jij je ideale carrière vindt en weer fluitend aan de slag gaat!

On- en offline expertise

Je komt er vanzelf achter of een carrièreswitch het antwoord is op jouw vragen. Misschien is jobcrafting ook een optie. Dan pas je je huidige werk aan aan jouw behoeften en bekijken we de mogelijkheden in je huidige carrière. Het kan! Hoe dan ook kom je er met begeleiding en onze hulp bij een carrièreswitch achter of en welke carrièreswitch voor jou werkt.

Voor elke vraag is een oplossing en je kunt bij ons terecht voor individuele gesprekken, onze online portal met een kennisbank en e-assessments, LinkedIn- en sollicitatietraining en support op afstand. En niet alles gaat van een leien dakje, je komt ook de spreekwoordelijke beren op de weg tegen die je zult moeten tackelen. Ook dat krijgt aandacht. Kortom, of het nu online of offline is, onze experts staan voor klaar!

Carrièreswitch

Niet wat, maar hoe!

Als je op een kruispunt in je carrière staat, kun je alle energie goed gebruiken. Ook die van ons! Wij maken jouw traject echt een persoonlijk traject en gaan door tot we bij de kern komen om je optimaal te helpen bij jouw zoektocht. Dat doen we met plezier en tomeloos enthousiasme. We zetten ons uitgebreide netwerk graag voor je in en we halen alles uit de kast om jouw carrièreswitch een nieuwe frisse start te geven. Met alles wat je leert, is het vinden van tof werk dat bij jou past een fluitje van een cent. Je weet wat je eruit wilt halen en wat je als professional bijdraagt voor werkgevers. En ja, dat alles kan ook als toekomstig zelfstandig professional in je eigen ondernemerschap.

Nog een laatste duwtje nodig?

Inspiratie nodig? Robin, Odette en Michel gingen je voor. Samen met ons hebben zij hun carrièreswitch ontdekt en gerealiseerd.

En als je denkt, dit kan ik zelf! Dan juichen we dat alleen maar toe. Voor iedereen die zonder hulp aan de slag wil gaan met een carrièreswitch, hebben we een gratis download met alle stappen die jijzelf kunt nemen om jouw switch te gaan realiseren! (Nog even geduld, binnenkort te downloaden.)

Meer weten over het maken van een carrièreswitch?
Contact

Meer weten over het maken van een carrièreswitch?

Stuur ons een mailtje:
info@deherenvanwerk.nl
Of bel / WhatsApp ons:
013 211 05 61