Wij zijn

De Heren Van

Het resultaat van ons werk is … werk! Want dat is wat wij doen: werkzoekenden, werkswitchers en ondernemers helpen met het vinden van werk. Wij gaan graag aan de slag.

Maurice en Elton, of Elton en Maurice. De volgorde doet er niet toe. Wij konden niet anders dan onze krachten bundelen. Omdat we elkaar aanvullen en dezelfde waarden belangrijk vinden: raken, gunnen en verbinden vanuit vakmanschap.

Zoals wij het zelf zeggen: Maurice is er voor het coachen van de persoon. Elton zorgt ervoor dat die persoon door de markt wordt ontdekt. En die combi is goud waard.

 1. Loopbaancoaching
  Met een duurzame volgende stap

  Loopbaancoaching

  Geef een medewerker die, om wat voor reden ook, niet meer op zijn of haar plek zit de begeleiding die hij of zij verdient. Resultaatgerichte en onafhankelijke loopbaancoaching bij de oriëntatie op een volgende loopbaanstap, een functie intern of de weg naar een nieuwe werkgever.

  Lees meer
 2. Outplacement
  Met werk als resultaat

  Outplacement

  De organisatie en de medewerker nemen afscheid van elkaar. Om wat voor reden dan ook. Resultaatgerichte, professionele begeleiding naar buiten, met oog voor beide partijen, beperkt de gevolgen voor medewerker en werkgever enorm. Met outplacement coaching helpen we je graag.

  Lees meer
 3. Re-integratie
  Met aandacht voor medewerker en dossier

  Re-integratie

  Met alle verplichtingen vanuit de Wet Verbetering Poortwachter die jullie als werkgever en de medewerker hebben, ontzorgen wij beide vanaf de eerste ziektedag tot en met de WIA-keuring. Dit kan zijn binnen spoor 1 (intern) of spoor 2 (extern).

  Lees meer
Raken, Gunnen & verbinden
Een combi die goud waard is.

Je krijgt het beste uit twee werelden. Twee coaches met ieder hun eigen specialismen.

Onze werkwijze

 1. Missie
  Loopbaan- en ondernemerscoaching vanzelfsprekend maken voor particulieren, zzp’ers en werkgevers. Betaalbaar en helder. Iedereen bepaalt zijn of haar eigen carrière.
 2. Werkwijze
  Raken, gunnen en verbinden vanuit vakmanschap. Daar staan wij voor. Twee coaches, twee expertises. Van een gesprek tot compleet traject. Offline en online.
 3. Resultaat
  Het resultaat van ons werk is … werk. We gaan door tot het doel is bereikt. We verbinden ons graag duurzaam aan werkgevers en werknemers.
Lees meer
Wij zijn vakidioten, ieder met een eigen specialisatie
Ons verhaal

Wij zijn vakidioten, ieder met een eigen specialisatie

Met onze studie Human Resource Management op zak en opgeteld 28 jaar ervaring bij verschillende werkgevers, hebben we ons ondernemerschap gebundeld. En inmiddels gingen al honderden mensen je voor met onze begeleiding in en naar werk.